Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megyünk!
.....na remélem azért hamar visszanyergelsz na de nem babakocsira majd úgyis beszélünk
Csőő! Egyenlőre egy fasza babakocsit! Majd jövőre valami rettenetest!
Zsír a gép Mit készülsz most venni ez után ?
Vasárnap délután Visonta?
Sziasztok! Eladnám aparipám! Ha érdekel valakit csörögjön! Köszönöm! 70332-55-00
HaLi,! Tervezi valaki ezt a redline-os megmozdulast.?
Dealer-meetingen nekünk is volt hogy beszóltak a lengyel meg cseh Blackhawk!-kereskedők hogy adjuk már kicsit drágábban a cuccokat mert csomó vevőjük eljött inkább hozzánk vásárolni
Szégyen , h elfelejtettelek , de csak ugy ötletszerűen kapcsolódtam 2másik V2es ismerőshöz, akik indultak egy picit Bükközni. Azt sem tudtam előre, h mi lesz az úti cél.
Viszonylag jó az a szakasz, majd ránézek még. De előtte
valahogy úgy, de a másik vasat csak előztem. legközelebb erre jérsz, rám csöröghetnél.
F.tárkány felől gurultál vmilyen másik motorral együtt, mi jobb oldalt az út felett üdítőztünk, még ki is pillantottál a vasaink felé.
Voltunk Egerben is, de menekülőre fogtam, mert kaptam egy gyenge hátsódefektet.
szerintem igen, fent voltam. de mostanában nagyon összefolynak a napok
Akartam is már kérdezni, h láthattalak múlt péntek délután Lillafüreden gépelni a Monsterrel?
kösz, kösz, de nem ezért írtam! az egy jóval hosszabb diskurzus lenne, hogy miért itthon kéne vásárolni, nem külföldön..... talán meg lenne itt is a kereskedőknek a mennyiségi discount, aztán ugyan olyan árakat tudnának adni. meg lenne munkahely is talán.... de ez már egy másik fórum témája lehetne, nem is OFF-olok tovább. a másik dolog az az, hogy tőlünk nyugatabbra minden ilyen termék, tisztességes kereskedőknél 1.5-2szer ennyibe kerül. a skandináv államokban pontosan 3szoros áron mérik az OAKLEY szemüvegeket. nálam a norvég ifi vizilabda csapat lassan 4éve, mindig bevásárol, mert azt mondják mocsok olcsó itt magyarországon.

de hát majd ébredünk, vagy éhen halunk!

most már tényleg ON!
Igazad van. Én eddig azt hittem, hogy cdak a Cairoli féle sx-f 350 a himbás. Lemaradtam egy ütemet.
jól tudod
Derbi Senda X-race ELADÓÓ!
Derebi senda X-race 10700km,szervízkönyv, 2005.10.havi
Áron alul eladó. komoly vevők jelentkezését várom..!

06706574245
csababoy0@t-online.hu
én úgy tudom hogy a 2011-es SX-F - ek is már himbásak, csak a 2t-n maradt a PDS, de lehet rosszul tudom
a 2012-es modellévben lesz SMR, nem? Én úgy tudom.
Ami a fotón szerepel az is már az új modell, a hátsó felfüggesztés már himbarendszert használ. A 2011-es PDS verzió.
Én jövök,de azt is sejtem miért van ez az érdektelenség,hallani ezt-azt
küldtem emilt....köszi
ja,mi megyünk :D
szerdán megy valaki DS ( szlovákia ) ?