a 1000ps.at oldalan a hasznaltmotorok rovatban lattam mar ilyet.
becs 1ik nagy kereskedeeben meg nincs a 450esröl semmi hir,pedig a srac az intermotocupban nyomja,es ott elado.
igen arra gyanakszom hogy atepitett,mivel ha a KTM nem gyart gyarit,es ha kereskedö lennek,es latnam hogy van ra igyeny miert nem epitenek,
azért egy város nevet megadhatnál..........szükítsük a kört------------
világegyetem.......naprendszer------tejútrendszer-
-----föld bolygó------európa-----azonbelül....magyarország........nyugati régió-----talán kisalföld........nemtudom hogy helyileg pontosan meddig tart fizikailag domborzatilag a kisalföld ezért csak tippelek hogy még abban laksz......amugy ha északra laknál 35 kilóméterre győrtől akkor már szlovákiábna laknál.....szóval hol is talállak?
köszi----emilre is megadhatod---gabor8181@freemail.hu
előre is köszi
akkor engem érdekelne a felni ha addig meg nem veszik....a haverom megveszi tőlem a mocimat és akkor ezen a héten még jelentkezem...amugy van valami baja a felniknek?
Hétvégén voltam lent a panringen vagyis szombaton mivel isteni jó idő volt és mentem minden fele élvezni a megtett kilométerek sokaságát...!
A kis pályán valami gokart verseny volt alig lehetett bejutni oda hátra!
Személy szerint nem örültem, mert a supermotok rotyogása hiányzott nagyon, és azt akartam volna nézni és hallgatni!
Na de ami a nagy pályán volt olyat még nem láttam, soha!
Osztrák motoros klubok voltak a pályán MINDENFÉLE motorral!
De ezt értsétek szó szerint! Chopperesek, endurósok, speedesek, túra gőzösök, nem tudtok mondani olyan motort ami ne lett volna ott...! Természetesen mindenki rendszámossal!
A kis dragstar a célegyenes közepén már leforogta az utolsó fokozatát a csávó rojtos bőrdzsekijén a rojtok vízszintesen lobogtak!
Voltak gyors srácok R1-el CBR 1000-esel akik elég rövideket fékeztek a célegyenes végén, egyszóval jól mentek!
Meg voltak nagy KTM SM-ek dupla akra fém dobozok körbe meg ilyenek BMW-ből...!
Na eztán volt rohadt vicces amikor kb 15-en értek a célegyenes végéhez, aztán a fék távon a kanyar bejáratánál mindenki be akart fordulni! HÚÚÚ ha azt a szorítózást kapkodást! Nem nagyon tudták ki merre meneküljön! Voltak akik még indexeltek is a nagy kapkodásba!
Viszont kategória nélkül mindenki húzta a gázt rendesen! Sokan leszabályozásig forgatva az egyenesbe!
Nagy élmény volt ilyet látni!
nekem múltkor nem azt a színű szemüveget küldték amit rendeltem, írtam nekik, hogy mi van visszaküldtem és küldték a frankó színűt, buktam kb 8 font plusz postakts-et igaz az ő hülyeségükből, de még így is lazán az itthoni ár 60%-ába voltam... lehetett volna szívózni hogy állják ők a visszapostát de leszartam...
bukót is rendeltem, de nagy lett sajnos, szintén gond nélkül cserélték kisebbre, így lett a Mo-n 73e-es One TrooperII sitykám 50e-ből itthon (dupla posta kts-el angliából...)
igaz mind2 eset több ezer eladásos 99% vagy a fölötti feedbackel rendelkező shop volt
akkor lehet gond ha használt cuccot veszel magánszemélytől
Hát igen ... haverom rendelné, ő rendelt már szemüvegtől kezdve tuning kuplung ... stb. és eddig nem volt semmi baj, egyébként mi van ilyenkor ha megjönne és valami nem stimmel? be bukja az ember? Nem vagyok híve egyébként én sem az ilyen ebay rendelgetéseknek, ez lenne az első ....
http://www.1000ps.at/gebraucht...
becs 1ik nagy kereskedeeben meg nincs a 450esröl semmi hir,pedig a srac az intermotocupban nyomja,es ott elado.
igen arra gyanakszom hogy atepitett,mivel ha a KTM nem gyart gyarit,es ha kereskedö lennek,es latnam hogy van ra igyeny miert nem epitenek,
Milyen árban lesz előreláthatólag? ETO parkban?
köszi
felvidék(szlovakia),dunaszerdahely.email-en pontosithatjuk a többit.
világegyetem.......naprendszer------tejútrendszer-
-----föld bolygó------európa-----azonbelül....magyarország........nyugati régió-----talán kisalföld........nemtudom hogy helyileg pontosan meddig tart fizikailag domborzatilag a kisalföld ezért csak tippelek hogy még abban laksz......amugy ha északra laknál 35 kilóméterre győrtől akkor már szlovákiábna laknál.....szóval hol is talállak?
köszi----emilre is megadhatod---gabor8181@freemail.hu
előre is köszi
Egyben ahogy a képen látod.70 ezer kompletten.Györtöl 45 km-re lakok északra.
A kis pályán valami gokart verseny volt alig lehetett bejutni oda hátra!
Személy szerint nem örültem, mert a supermotok rotyogása hiányzott nagyon, és azt akartam volna nézni és hallgatni!
Na de ami a nagy pályán volt olyat még nem láttam, soha!
Osztrák motoros klubok voltak a pályán MINDENFÉLE motorral!
De ezt értsétek szó szerint! Chopperesek, endurósok, speedesek, túra gőzösök, nem tudtok mondani olyan motort ami ne lett volna ott...! Természetesen mindenki rendszámossal!
A kis dragstar a célegyenes közepén már leforogta az utolsó fokozatát a csávó rojtos bőrdzsekijén a rojtok vízszintesen lobogtak!
Voltak gyors srácok R1-el CBR 1000-esel akik elég rövideket fékeztek a célegyenes végén, egyszóval jól mentek!
Meg voltak nagy KTM SM-ek dupla akra fém dobozok körbe meg ilyenek BMW-ből...!
Na eztán volt rohadt vicces amikor kb 15-en értek a célegyenes végéhez, aztán a fék távon a kanyar bejáratánál mindenki be akart fordulni! HÚÚÚ ha azt a szorítózást kapkodást! Nem nagyon tudták ki merre meneküljön! Voltak akik még indexeltek is a nagy kapkodásba!
Viszont kategória nélkül mindenki húzta a gázt rendesen! Sokan leszabályozásig forgatva az egyenesbe!
Nagy élmény volt ilyet látni!
megvan még a felnid?
merre laksz?
üdv
bukót is rendeltem, de nagy lett sajnos, szintén gond nélkül cserélték kisebbre, így lett a Mo-n 73e-es One TrooperII sitykám 50e-ből itthon (dupla posta kts-el angliából...)
igaz mind2 eset több ezer eladásos 99% vagy a fölötti feedbackel rendelkező shop volt
akkor lehet gond ha használt cuccot veszel magánszemélytől
3,5*17 5,5*17 Behr féktárcsa 320-as
Ár:70 000 FT
email: marko_attila@yahoo.com
Egyébként 99,8%-os pozitív visszajelzési aránnyal mit küldenének? Nem hinném, h zsákbamacskát...