keméékkel nyársapátot beszéltük vasárnapra, de ilyen banánérlelő melegben én tuti nem megyek beöltözve szenvedni sehova...
viszont a kesztyűért tényleg beugrok valamelyik este ilyen 8-9 körül ha jó, elötte úgyis csörgök
ok
én is üdvözlöm Csabi (vegyen már supermotot megint)
Oda Kecsóra idén mindenképp megyünk még egy hosszú hétvégére...........................................................
.................................................valaki leszervezhetné Lacikaaaaaaaaaaaa
Háj!
Én mennék szívesen,de ha nem jön senki innen én sem megyek. Akkor marad pócs. Viszont ez a sok traktoros ember, nem tudja megmondani csak szombaton hogy, tudnak jönni vagy sem. Röviden ennyi.
viszont a kesztyűért tényleg beugrok valamelyik este ilyen 8-9 körül ha jó, elötte úgyis csörgök
nálam a kesztyűd...ha netán kijössz.
max d.harasztin wakeboard
Ha én elkezdek szervezkedni akkor megint megszólnak majd..
A húst állom, pálinka is akad... Gyertek!
én is üdvözlöm Csabi (vegyen már supermotot megint)
Oda Kecsóra idén mindenképp megyünk még egy hosszú hétvégére...........................................................
.................................................valaki leszervezhetné Lacikaaaaaaaaaaaa
Vasárnap Brno?
Egész hétvégén szabad a kecsóring!
Autentikusan a büféből írok, raptor üdvözöl!
Remélem azért mégiscsak sikerül.Majd pénteken csörögjünk össze.
Csákó!
Ha más nem jöjjenek a taktollal
Én mennék szívesen,de ha nem jön senki innen én sem megyek. Akkor marad pócs. Viszont ez a sok traktoros ember, nem tudja megmondani csak szombaton hogy, tudnak jönni vagy sem. Röviden ennyi.