Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az X gyűrűs elvileg kevesebbet vesz le a teljesítményből az O gyűrűshöz képest
sziasztok!
honda crf250r-be mekkora sm felni megy bele?
aki tud pls segítsen!
köszönöm előre is a fórumozóknak!
Hello All!

520-as IRIS "O" vagy "X" gyűrűs láncra érdemes beruházni? Kössz!
köszi a meglátásod.
a lehetőségeimhez képest próbálok jót választani.
ha minden jól megy, tetszik a gép és nem viszik el előlem akkor ez lesz a nyerő 1 matrica szett és pikk pakk.

mégegyszer beteszem a linket, hátha vkinek van vmi hozzáfűzni valója még... köszi annak aki eddig is hozzászólt érdemben

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400sm_supermoto_
2005-4691698
akkor 22.-e! de addig még úgyis egyeztetünk!
Kösz
hali,

nehéz használtba költségmentes motort találni, főleg ha "szűk" a büdzsé. Mindegyikkel akad(hat) kisebb nagyobb probléma vagy lejjebb kell engedd a szintet a szupermotótól az utcai funbike v. endúró szerű motorok felé. Szerintem elsősorban a személyes tetszési indexed vezéreljen majd azután a műszaki tartalom mert ha felcseréled akkor ab ovo szúrós kötekedő szemmel vizsgálsz mindent amit látsz. Szeress bele és nézd át ne fordítva. De csak akkor ülj rá és próbálj ha enek a kettönek alapból megfelelt mert a ménes (lóerők amik hamar szétszaladhatnak) elvakíthatnak
szerintem...
Scott voltage
Köszi, megpróbálom.
Akkor csak 22.-e, jó Dunaszerdahely nekem is kimarad, családi program lesz azon a hétvégén
1,6 elöl, 1,8 hátul.
Sziasztok!

Mennyi lehet az ideális guminyomás Dunlop Sportmax 120/70/17 és Dunlop Sportmax 150/60/17 gumiban supermotyóként? 90kiló vagyok és csak utcán van használva..

Most 2baron van de ez kicsit keménynek tűnik..
én már pakolok, szerintem, gyertek bátran.
Mi lehet megpróbálnánk Visontát, ott még nem esik, csak felhős az ég.

Luki?
akkor vegyél egy újat!
azért beszélt le róla, mert van vagy 13ezer km az athena hengerbe... az meg nem kevés így valószínű hamarosan dugó csere meg egyebek. aztán a hajtókar is gyári ami a 40le-re lett tervezve, így az is kaphatott már, így a csapágyak is. szal ha vmi gond lenne akk nem lenne kevés a javíttatása, nekem meg 1 költségmentes motorra lenne szükségem.
PAKOLJÁL!
Na mi lesz ma? Pakoljak nepakoljak?
Szeretnék idén már végre eljutni d.szerdahelyre, de az a hétvége nekem nem jo
én még hezitálook rajta....
a szerelő ismerősöd, igencsak nagytudású lehet!
Jah, és a dunaszerdahelyi buli nekem kimarad sajnos!
21.-én szombaton bmw találkozó lesz kakucson! De a vasárnap elvileg szabad, mehetünk!
(www.kakucsring.hu)