Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Drz 400 E komplett motorblokkot keresek sűrgősen! Ha valaki tud ilyet akkor tegye már meg h felhív: 06 70 574 77 82
Fiúk Lányok már csak egy hét és itt a Szlovák versenysorozat következö versenye Visontán 2011.05.7-8 .Aki 5 nappal a verseny elött regisztrál csak 32 Eur(kb.8300 Ft) az egész versenynapi költsége.Ha bizonytalan vagy a Dirt szakaszon nevezz Motostreet kategoriában (100% aszfalt).Regisztrálás és részletesebb infó a freshmaker11@gmail.com e-mail címen.
üdv motosok
Csillivilli polirozott supermotos KTM LC4 DUKE II 3,5x17 4,5x17
felnik,féktárcsástól+elöl 70 százalékos esőgumival,eladó (karcmentesek)
600 euro egyben
email: marko_attila@yahoo.com
többi info vagy kép email-en keresztül
Sziasztok. Szeretnék majd venni egy supermoto-t. Milyet érdemes? 193 cm vagyok és 95 kg, tehát minél nagyobb az üléspozíció annál jobb. Ami nagyon tetszik az a 640-es LC4 és a DRZ 400 SM, a KTM-et a teljesítménye miatt előnybe részesítem. A lényeg, hogy ne üzemórás legyen,650 ccm-ig. Köszönöm.
Én csak délutánra mentem, de a fél MZ-s banda már ott voltak reggeltől.
1 vagy 2 menetet tudtak menni még száraz pályán, utána elkezdet esni. Kb 3 körül elállt az eső, de én nem vártam meg míg felszárad, elhúztam haza. A szolnoki MZ-sek maradtak végig és ahogy írták nap végére felszáradt a pálya.
Amúgy ahogy elmentetek, utána jött a Szilvi meg a Karcsi, de látták milyen vizes a pálya és kb fél óra múlva ők is elmentek.
Csillivilli polirozott supermotos KTM LC4 DUKE II 3,5x17 4,5x17
felnik,féktárcsástól+elöl 70 százalékos esőgumival,eladó (karcmentesek)
600 euro egyben
email: marko_attila@yahoo.com
többi info vagy kép email-en keresztül
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400sm_supermoto_
2005-4691698
Csákány!
1 vagy 2 menetet tudtak menni még száraz pályán, utána elkezdet esni. Kb 3 körül elállt az eső, de én nem vártam meg míg felszárad, elhúztam haza. A szolnoki MZ-sek maradtak végig és ahogy írták nap végére felszáradt a pálya.
Amúgy ahogy elmentetek, utána jött a Szilvi meg a Karcsi, de látták milyen vizes a pálya és kb fél óra múlva ők is elmentek.