Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Drz 400 E komplett motorblokkot keresek sűrgősen! Ha valaki tud ilyet akkor tegye már meg h felhív: 06 70 574 77 82
hello en ma Visontara megyek
Jó reggelt ! Melyik pályára terveztek menni és melyik nap? Ma valaki? Persze zivatarokat ír ...
ha marad ilyen az idő, vasárnap én ott leszek és szívesen kergetőzök
Fiúk Lányok már csak egy hét és itt a Szlovák versenysorozat következö versenye Visontán 2011.05.7-8 .Aki 5 nappal a verseny elött regisztrál csak 32 Eur(kb.8300 Ft) az egész versenynapi költsége.Ha bizonytalan vagy a Dirt szakaszon nevezz Motostreet kategoriában (100% aszfalt).Regisztrálás és részletesebb infó a freshmaker11@gmail.com e-mail címen.
szombat?
Azért még ne add fel! Ha a vasárnap nem jön össze, akkor mi megpróbálkozunk a szerdával.
üdv motosok
Csillivilli polirozott supermotos KTM LC4 DUKE II 3,5x17 4,5x17
felnik,féktárcsástól+elöl 70 százalékos esőgumival,eladó (karcmentesek)
600 euro egyben
email: marko_attila@yahoo.com
többi info vagy kép email-en keresztül
erről vki vmit?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400sm_supermoto_
2005-4691698
hogy van a nyakad Szaki?
motorozni akaroook!
Ezt a hétvégi időjárást látván... lehet inkább visszaszerelek crossra...
Hát ezek tudnak valamit............
Csákány!
lájk a vidi! ;)
Egy rendszámot forgalmival nem tudsz?
Csajokból azért emlékeim szerint nálunk jobb a felhozatal...
nekem van pont egy ilyen eladóm:D ami neked kell. Csak KTMet vennék mindenképp...
Sziasztok. Szeretnék majd venni egy supermoto-t. Milyet érdemes? 193 cm vagyok és 95 kg, tehát minél nagyobb az üléspozíció annál jobb. Ami nagyon tetszik az a 640-es LC4 és a DRZ 400 SM, a KTM-et a teljesítménye miatt előnybe részesítem. A lényeg, hogy ne üzemórás legyen,650 ccm-ig. Köszönöm.
Én csak délutánra mentem, de a fél MZ-s banda már ott voltak reggeltől.
1 vagy 2 menetet tudtak menni még száraz pályán, utána elkezdet esni. Kb 3 körül elállt az eső, de én nem vártam meg míg felszárad, elhúztam haza. A szolnoki MZ-sek maradtak végig és ahogy írták nap végére felszáradt a pálya.

Amúgy ahogy elmentetek, utána jött a Szilvi meg a Karcsi, de látták milyen vizes a pálya és kb fél óra múlva ők is elmentek.
ha minden igaz megyek