Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Quasimodo...
Mmmmm bammeg :S:S:S
mondjuk amugy is szétb@szarintottam a jobb kezemet.....tiszta vízhólyag a jobb tenyerem
Vasárnap foglalt Visonta.
kakucsra lehet menni ünnepek alatt is ,,ma kérdeztem
85e ft.
yoshi rendszer mennyi?
nem tudtam ma senkit utólérni a pályával kapcsolatosan holnap újra próbálkozok!
Aki ugy dönt hogy indul május 7-8. szlovák rendezésü Visontai versenyen az értesitsen erröl a szándékárol emilben:freshmaker11@gmail.com
Ha 5 nappal a verseny elött jelentkezel akkor a 40 Eurós regisztrációs dij 32 Euró lesz.
így az igazi
Azt tudom, de sajnos akkor sem tudjuk szabaddá tenni magunkat szombatra.
jah ezeket néztem,csak nemnagyon tetszettek,de az universal ,motoron találtam 1 faszát,majd ha lesz időm elugrok megnézni
Hali Mindenki!
DRZ 400 ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN ELADÓK!
MINDEN VAN!
20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www.kepesmotor.hu/
teles...

gyeregyere . legalább elmehetnénk huligánkodni egyet és taníthatnál egysmást. Az ilyen sérülésekre a sportkrém az ideális, azzal kenegesd. Amúgy ezért kell kicsit bemelegíteni, mielőtt felmegy a ember a pályára ... Jobbulást!
Még mindig nem múlt el...
Ha vasárnapra nem áll ki belőle, megkereslek és bokán rúglak!
A szombati nap az lényegében szabad edzésröl szól a verseny vasárnap lesz.
Kaloring aszfaltjáról nem hallottam semmi jót :S de majd oda is elnézek majd. Most vasáranap sztm Kecsó marad...
Vasárnap merre futkározol majd? Kaloringen jártál már? Aznap oda szeretnék menni
Szia!

Mi szombaton melózunk, de a vasárnapi mókában benne vagyunk!
fater verdáját kölcsönkértem... Lábon!? Az nem olyan jó. Meg az smr-rel szeretnék gyakorolni. Össze szeretnék szokni vele, legalább annyira, hogy ne okozzak nyakrándulást másoknak Vasárnap meg biztos tudok menni futóSTOHL :D:D:D hopsz már repül is 2év muhahaha
Ha nekem szólt az előződ