Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombaton valaki nem jön Kecsóringre?
Kiráály. én mindenképp megpróbálok elmenni!
Ha vkit érdekel, ilyesmit szervezünk!
hol lehet venni olyat,ami jól is néz ki?
4ezerért lehet újat venni, olyan színben amilyenben akarsz...
hali
ha valakinek van valami fasza supermoto sárvédője,szóljon
multkor pepító igért egyet,de azóta se válaszol,hiába irok neki
Sziasztok
Úgy néz ki hogy eladósorba kerülnek a supermoto-s kerekeim a motoromból 2004-es LC4.Szépek,nincsenek összeverve.Hátsó felnin van kevés karcolás a festésen.eredetileg fekete színűek.Nincsenek utólag letaknyolva.
Első-hátsó féktárcsa jár hozzá
Ár:400 ojró
hát másabb lesz mint minden motor kis kerékkel, de biztos tetszeni fog..
OFF

Holnap este fél 7kor KETTLEBELL ezdés bugyin, a cross pályán

www.kettlebell.hu

ON
Még eldől, hogy költök-e rá. 1hónap mire lesz talán keret rá, addig gyűjtöm az infókat hogy menyivel lesz másabb egy dt a 17-es kerekekkel.
én egy alap 125 dtbe betenném simán
nézegetem, nem tudom eldönteni hogy megéri-e rákölteni ennyi pénzt. De jaja azok a kerekek
ja.. azt a kék kereket nézted ki amit vagy 2 éve hirdetnek?
Szerintetek azok a kerekek amik gyárilag vannak egy 50-es sm-ban, azok a kerekek bírnák egy 125-ös Dt-ben ? 17x2.5 és 17x3.0 D.I.D
jujjj....gondolom ez még pár napig így is marad azért csak óvatosan.
széééép....akkor hazafelé sem volt kímélet.

elhiszem, hogy rossz lehet....de szerencse, hogy nem lett nagyobb baj.
Elég patent
Frászkarikát, gyárilag púpos vagyok! Azért tudom úgy hanyattengedni a gépet, arra támaszkodok!
Thx
Egy pár apró kellemetlenségtől eltekintve egy nagyon hatásos,tanulságos ,motorozásban,esésekben,izgalmakban gazdag 2 nap volt. Szombaton 6 -tól már bulihangulat volt,folyt a sör rendesen jutott is maradt is,úgyhogy azt kell mondjam soha rosszabb pályanapokat. A társaság véleményem szerint ha többet találkozna még családiasabb lenne a hangulat.Röviden és tömören ennyi.
hülyeség, Alex Puzar, nem Pourcel