Ismerem jópár éve a srácot aki beírta, nem az a meseköltő fajta...amúgy egy Honda Innovája van, szóval abszolút nem tűnik hihetetlennek hogy pillanatok alatt kimotorozott neki a képből a Berges csóka
Ja, másik fórumról:
"előbb láttam motoros üldözést. husaberges (fs650?) gyerek pont elém sorolt be egy utcából, aztán bő gázzal ellépett egykeréken. de szemből pont jött egy motoros rendőr, aki utána fordult. de nem lett semmi, úgy eltűnt az ember, gondolom lekanyarodott. szerintem egy öreg yamahája volt a rendőrnek, mert én is kicsit utánuk iramodtam, és a rendőr nem tűnt el a szemem elől, viszont a bergest nem láttam többet. ennyit a technikáról. azért egy fjr-el talán meg lehetett volna szorongatni. amúgy elég fütyi volt a gyerek, mert rendesen volt forgalom az úton, gyalogosok is mentek át keresztbe, babakocsis is volt, ő pedig vagy 80-100-zal wheeliezett az enyhe kanyarban."
Közlekedési eszköznek az itthoni jövedelmi viszonyok mellett sajnos nem alkalmasak ezek a versenymotorok - de jobban belegondolva belátható, hogy elég komoly pazarlás is lenne a dolog ("versenylovat konflisba")...
Na ja! Csak ebben az árkategóriában, 200e. Nagyon nem tudok válogatni! Főleg, hogy rendszámos masina kéne! Szóval hagyjam a pi*ába az átépítgetést mi? Gondoltam!
Ha a lehető legdrágábban fenntartható városi szaladgálós motorra vágysz, akkor nyugodtan vegyél bele 17-es kerekeket...ha viszont nem vasvillával forgatod otthon a lóvét (hogy be ne dohosodjon), akkor valami utcai(bb) endurot/supermotot javaslok erre a célra.
Sziasztok! A következő a kérdésem! Van egy GS 125 KTM. cross mocim, ahhoz, hogy a városban futkározhassak vele, elég ha a két kereket 17-esre cserélem és az első és hátsó fogaskerekeket kicserélem, vagy felejtős az üzemóra miatt? Nem fikázó hozzászólásokat várok, normális segitséget! Előre is kösz!
Hali.Mindenki.
DRZ 400 Motor blokk egyben Eladó!
DRZ 400 Bontott motorblokk alkatrészek Eladók!
Kerekek,Elektronika,Műanyagok(fehér,fekete,sárga),Műszerf
al,Kormányok(22-28mm),Teleszkópok,Lengőkarok,Vázak,Segédvázak,T
an
kok(fekete,sárga),Tartályok,Vezeték kötegek,Lámpák,Tükrök,Rendszám tartók,Üllések,Légszürők,Indexek,Kipufogó rendszerek(Gyári,Yoshimura RS3 Off Road rendszer)Fékrendszerek,Karok,Bovdenek,Kapcsolók,+nagyon sok minden.
Írj vagy hívj!
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213 http://www.kepesmoto
Üdv!
"előbb láttam motoros üldözést. husaberges (fs650?) gyerek pont elém sorolt be egy utcából, aztán bő gázzal ellépett egykeréken. de szemből pont jött egy motoros rendőr, aki utána fordult. de nem lett semmi, úgy eltűnt az ember, gondolom lekanyarodott. szerintem egy öreg yamahája volt a rendőrnek, mert én is kicsit utánuk iramodtam, és a rendőr nem tűnt el a szemem elől, viszont a bergest nem láttam többet. ennyit a technikáról. azért egy fjr-el talán meg lehetett volna szorongatni. amúgy elég fütyi volt a gyerek, mert rendesen volt forgalom az úton, gyalogosok is mentek át keresztbe, babakocsis is volt, ő pedig vagy 80-100-zal wheeliezett az enyhe kanyarban."
Kaptam egy keeway enduró ajánlatot egy, az egyben cserére! Szted. belemenjek? Nem vágom ezeket a keewayokat!
Na ja! Csak ebben az árkategóriában, 200e. Nagyon nem tudok válogatni! Főleg, hogy rendszámos masina kéne! Szóval hagyjam a pi*ába az átépítgetést mi? Gondoltam!
Még egyszer köszönöm!
DRZ 400 Motor blokk egyben Eladó!
DRZ 400 Bontott motorblokk alkatrészek Eladók!
Kerekek,Elektronika,Műanyagok(fehér,fekete,sárga),Műszerf
al,Kormányok(22-28mm),Teleszkópok,Lengőkarok,Vázak,Segédvázak,T
an
kok(fekete,sárga),Tartályok,Vezeték kötegek,Lámpák,Tükrök,Rendszám tartók,Üllések,Légszürők,Indexek,Kipufogó rendszerek(Gyári,Yoshimura RS3 Off Road rendszer)Fékrendszerek,Karok,Bovdenek,Kapcsolók,+nagyon sok minden.
Írj vagy hívj!
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
http://www.kepesmoto
r.hu/motor...
Zsííír!
Körök a Bükkben, körök a Bükkben...
Építkezés leáll és veszel valamit?