Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én lábon megyek... gyere te is a rendszámossal! Pancsiringre hogy jutottál el?
a flotta
menjünk, de nekem most nincs kocsim. mármint van csak vonóhorog nincs rajta ha eltudod rendezni a lejutást akkor futok&repülök!
Okés! Köszönöm!
kötelező!
Még lehet énis megjelenek...
mindenképpen! holnap felhívom Zolibát!aztán értesítek mindenkit!
2009-es KTM 150 SX motorom, 77 üzemórával, költségmentes állapotban, első tulajdonostól eladó. Rendszámos KTM 400-450-525 EXC vagy rendszámos KTM 450-560 SMR érdekel értékegyeztetéssel. Z
Akkor gyere szombaton Kecsóra, szerintem a Börni day-en úgy sem kezeltünk le, most megejthetnénk!
Mármint vasárnap visontára!
Szólj már légyszi ha valamit megtudtál,mert mennénk mi is, ha lehet!
szerintem el is nézek!
biztos, hogy a múlthétvégén volt, mert benne volt a helyi lapban. azért ennek ellenére, nem árt felhívni őket. bármi megeshet!
Sziasztok.Ha valakit esetleg érdekelne akkor a szlovák versenysorozatokban szivesen látják az amatöröket/hobby supermotosokat.Külön kategória indul 100 % asfalt jelleggel azoknak akik nem szeretik a terepet. Nöi kategória is indul külön kiértékeléssel. Következö rendezvény visontai pályán lesz 07.-08.05.2011
A versenynaptár szerint múlt hétvégén volt, még nem csörögtem rájuk, de holnap ha nem felejtem el akkor megkérdezem.
Úgy tudom gokart verseny lesz! Vagy mégse?
te kis besúgó
Szia!

Vasárnap páran tervezzük a Gyöngyösi pályát!

www.gokartland.hu
az nem látszódott a lepel alól.hazavágták a felnijeit hideg zsíroldóval.
Szeva! Nem tudom! Már eladtam! De ha raptor dobok vannak rajta akkor sanszos.-) mi baja van?
hali,nem a te 690sm-ed van a pap gábor szerelőnél?
Unlim Tones
Ez a neve!
Én mennék vhova a hétvégén...