Hali
jobb lesz ha hozzászoksz ezekhez az árakhoz. Kaloringen még voltam, ami itt van a közelben, de 6000ft általában a napijegy. Ahol voltam eddig ilyenek az árak..
Körülnéztem neten de olyan infót nem találtam amire kíváncsi lennék.
Pl: suzuki drz400sm nek mennyi végsebesége ? tudom h nem sport motor csak ezt nem tudom.
Sziasztok,
A május 15-re tervezett nyílt napunkat a kedvezőtlen időjárás miatt június 5.-re halasztottuk. További esőnapra nincs lehetőség, minden körülmények között június 5.-én kerül megrendezésre az esemény!
Reméljük az új időpont az eddigi jelentkezők többségének megfelel! Úszósapkát, szörfdeszkát azért hozzon mindenki
A rendezvénnyel kapcsolatban az alábbi címen tudtok kérdezni ill. kérünk minden jelentkezőt, hogy erősítse meg részvételi szándékát!
Mennyire vannak elszálva? Én pl nézem a kakucsring-nek az oldalát, ott 6000huf / nap. Lehet én vagyok a smucik, vagy csak rászoktam a crossra, ahol max 3ezret kérnek 1 napért...
Szolnoktól nem messzi...
Ez elég silány mennyiségű. Lehet csak 1 szimpla Sm szetbe kéne beruháznom akkor. Viszont "csak" 250es, oda egy 450-csak-csak jobblenne.
De azért köszKösz!
Kishazánk inkább keleti (de a középső is érdekelne) része felé merrefele vannak Sm pályák, vagy legalábbis olyan pályák, ahol szoktak Sm-ezni?
-Az Rmz-t leszeretném cserélni egy Supermotóra, de ha gyér mennyiségű pálya van, akkor csak 1 Sm szett lessz belőlle...
aha, vasárnapra tervezzük! gyere meccselünk! ne becsüld le magad (még csak véletlenül sem, láttalak motorozni), folyamatosan érhetik az embert meglepetések! amatőrök vagyunk, nincs ezzel gond, a magunk módján motorozunk egy hatalmasat!
Ennire.