Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jòlvan na! Mòkáztunk kicsit: ) amugy jòl mondja Lukibá...
Simán megy annyit
rendben köszi szépen :)
max 140-150
Csak viccelődnek a srácok :)
Ne hidd el, hát nem igaz :) Szép is lenne :D
Ez most komoly ? :O akkor kicsit alá becsültem azt hittem ilyen 180 max . 1 sima gyári állapotú motorra gondoltam.
Köszi az infót ez nem tudtam :)
Olyan 230-250km/h áttételtöl függöen, amit 14,5mp alatt elér általában széllel szemben...
Hali
jobb lesz ha hozzászoksz ezekhez az árakhoz. Kaloringen még voltam, ami itt van a közelben, de 6000ft általában a napijegy. Ahol voltam eddig ilyenek az árak..
Sziasztok.

Körülnéztem neten de olyan infót nem találtam amire kíváncsi lennék.
Pl: suzuki drz400sm nek mennyi végsebesége ? tudom h nem sport motor csak ezt nem tudom.

köszi a segítséget
"S"cores "M"oney
Most kaptam:

Sziasztok,
A május 15-re tervezett nyílt napunkat a kedvezőtlen időjárás miatt június 5.-re halasztottuk. További esőnapra nincs lehetőség, minden körülmények között június 5.-én kerül megrendezésre az esemény!

Reméljük az új időpont az eddigi jelentkezők többségének megfelel! Úszósapkát, szörfdeszkát azért hozzon mindenki

A rendezvénnyel kapcsolatban az alábbi címen tudtok kérdezni ill. kérünk minden jelentkezőt, hogy erősítse meg részvételi szándékát!

http://www.ducatiklub.hu/forum...

Köszönjük!

Üdvözlettel,

Magyar Ducati Klub

( a fene enné meg pont akkor van a Hungaroringen WTCC FUTAM)
Láttam már képeket Kunmadarasról is, ahol supermotoznak
Mennyire vannak elszálva? Én pl nézem a kakucsring-nek az oldalát, ott 6000huf / nap. Lehet én vagyok a smucik, vagy csak rászoktam a crossra, ahol max 3ezret kérnek 1 napért...
Valamint Kakucsring és Őrkényen az euroring, de az utóbbi mostanság kicsit el van szállva az árakkal.
Sorry boss, a tiltott ''O'' betűs szó
Szolnoktól nem messzi...
Ez elég silány mennyiségű. Lehet csak 1 szimpla Sm szetbe kéne beruháznom akkor. Viszont "csak" 250es, oda egy 450-csak-csak jobblenne.
De azért köszKösz!
ja de ha szolnokon laksz akkor Kecskemét is közel van..
Visonta és Máriapócs. más nincs.
Kishazánk inkább keleti (de a középső is érdekelne) része felé merrefele vannak Sm pályák, vagy legalábbis olyan pályák, ahol szoktak Sm-ezni?
-Az Rmz-t leszeretném cserélni egy Supermotóra, de ha gyér mennyiségű pálya van, akkor csak 1 Sm szett lessz belőlle...
aha, vasárnapra tervezzük! gyere meccselünk! ne becsüld le magad (még csak véletlenül sem, láttalak motorozni), folyamatosan érhetik az embert meglepetések! amatőrök vagyunk, nincs ezzel gond, a magunk módján motorozunk egy hatalmasat!
ne off-old a topikot...
valamit csinálunk majd, csak köze legyen a motorhoz