Nem akarok beleszólni, mert mindenki úgy vesz motort ahogy akar, de abból szokott a legnagyobb szar kijönni mikor az ember annyira válogat és keresi a tökéletest, hogy végül a legszarabbat veszi meg. ( és sajnos tapasztalatból mondom).
Sajnos a használt motor vásárlás az lutri, nekem motorszerelő a szakmám, de a saját bátyámnak mikor vettük a motort belenyúltunk a szarba. Pedig átnéztem, gyepáltam mindent csináltam vele. Elment 1 hónapot és zabálja az olajat, és zörög az alja.
Nem elriasztani akarlak, de ne válogass olyan sokat, nézd meg alkudozz, ha sikerül és teszik/ergo beleszerettél/ a motor akkor vedd meg.
de semmi ilyesmiről nincs szó... csak sajna már a 2dik gépet vitték el az orom elöl. lehet sokat tökörészek a vásárlással de szeretnék biztosra menni.
és ha valakit ez nem zavar és van pár perce akkor válaszol a kérdésemre... ha TE nem ilyen az se gond.
és képzeld venni akarok, nem csak unalmamban meg álmodozásból irogatok ide.
Te még az idén fogsz is venni motort?!Esetleg valami közvélemény kutató vagy?
Az X-edik motort nem veszed meg amiről véleményt kérsz vagy ajánlanak!
Vegyél egy újat azzal nem lesz semmi kérdéses
Nagy Dávid
[86870] április 26. 11:02
Hali.Mindenki.
DRZ 400 Motor blokk egyben Eladó!
DRZ 400 Bontott motorblokk alkatrészek Eladók!
Kerekek,Elektronika,Műanyagok(fehér,fekete,sárga),Műszerf
al,Kormányok(22-28mm),Teleszkópok,Lengőkarok,Vázak,Segédvázak
,T
an
kok(fekete,sárga),Tartályok,Vezeték kötegek,Lámpák,Tükrök,Rendszám tartók,Üllések,Légszürők,Indexek,Kipufogó rendszerek(Gyári,Yoshimura RS3 Off Road rendszer)Fékrendszerek,Karok,Bovdenek,Kapcsolók,+nagyon sok minden.
Írj vagy hívj!
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213 http://www.kepesmoto
Május 21-22-re terveztem egy kétnapos Kakucsringet, mit szólsz? Vagy már a rákövetkező heti Dunaszerdahelyezésre gyúrsz?
Sajnos a használt motor vásárlás az lutri, nekem motorszerelő a szakmám, de a saját bátyámnak mikor vettük a motort belenyúltunk a szarba. Pedig átnéztem, gyepáltam mindent csináltam vele. Elment 1 hónapot és zabálja az olajat, és zörög az alja.
Nem elriasztani akarlak, de ne válogass olyan sokat, nézd meg alkudozz, ha sikerül és teszik/ergo beleszerettél/ a motor akkor vedd meg.
de semmi ilyesmiről nincs szó... csak sajna már a 2dik gépet vitték el az orom elöl. lehet sokat tökörészek a vásárlással de szeretnék biztosra menni.
és ha valakit ez nem zavar és van pár perce akkor válaszol a kérdésemre... ha TE nem ilyen az se gond.
és képzeld venni akarok, nem csak unalmamban meg álmodozásból irogatok ide.
Az X-edik motort nem veszed meg amiről véleményt kérsz vagy ajánlanak!
Vegyél egy újat azzal nem lesz semmi kérdéses
Melyik a megbízhatóbb lánc?
DID 520ZVM2 extra erős (75 LE felett) Kb. 30000 HUF
vagy
RK GB520GXW Kb. 23000 HUF
Kiváló minőségű, rendkívül erős lánc !
A legerősebb és legújabb fejlesztésű RK lánc 520-as méretben , X gyűrűs.
Versenypályára ajánlott !
Thanks!
Mi holnapra tervezzük Visontát.
Nagy Dávid
[86870] április 26. 11:02
Hali.Mindenki.
DRZ 400 Motor blokk egyben Eladó!
DRZ 400 Bontott motorblokk alkatrészek Eladók!
Kerekek,Elektronika,Műanyagok(fehér,fekete,sárga),Műszerf
al,Kormányok(22-28mm),Teleszkópok,Lengőkarok,Vázak,Segédvázak
,T
an
kok(fekete,sárga),Tartályok,Vezeték kötegek,Lámpák,Tükrök,Rendszám tartók,Üllések,Légszürők,Indexek,Kipufogó rendszerek(Gyári,Yoshimura RS3 Off Road rendszer)Fékrendszerek,Karok,Bovdenek,Kapcsolók,+nagyon sok minden.
Írj vagy hívj!
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
http://www.kepesmoto