Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. Személyautóval jártam felfelé. De már csak 2 napot kell aztán vége.
stét
csak nem haragszik meg érte
letettem a műszakot és elcsettintettem párat. kedvencem.....
Jöhetne az összes egy galériába!
Börni jelen vagy? ha érdekel a többi akkor mailben elküldöm, vagy fel is tölthetem galériába. 1-2 jó lett
Máshol lesz jelenésem...meg amúgy se lenne mivel és hogyan kimennem...pedig ez még kivételesen érdekelne is
irtam emailt
Kurva jó idö volt...Valamit tanultam is ...Állat volt
mmm bakker elkelt?
"Emberek! Mi folyik itt Gyöngyösön?"
Gd fiam! Remélem kitolod az endúrós arcodat máj. 14.én!
Jók a képeket! Milyen volt az edzés?
Köszi Luki... Voltatok vmerre a hétvégén?
a Yami a múlté!
hát ezt levizualizáltam magamnak és kirázott a hideg! mielőbbi gyógyulást Nektek!
Nem akarom a nyilván amúgy sem túl rózsás kedvedet még jobban elrontani, de nekem eddig mindig sikerült megoldani hogy az utasom teljes védőfelszerelést viseljen - még olyankor is amikor az adott lányt egyetlen egy alkalommal vittem csak motorozni...
mindenkinek, nagyon szépen köszönjük a jó kivánságokat!
Abszolut igazad van. Nagyon nagyon keveset motorozunk, motoroztunk együtt és ebből az okból kifolyólag, neki sajnos hiányos a felszerelése. De ha igy gondolkodik az ember, akkor börruha nélkül nem menjen ki az utcára...
Szia!

Nagyon sajnálom ami történt! Mielőbbi felépülést a kis párodnak!
Azon kívül hogy természetesen jobbulást a párodnak, azért hozzátenném, hogy szerintem nem kis részben a te felelősséged hogy megfelelő védőfelszerelés (jelen esetben egy szaros 3000 Ft-os térdvédő) nélkül ültetted föl magad mögé...
Még nyugodt szívvel mehetsz mert a kerdit még másnál van.
Úh bakker. Jobbulást!
Jobbulást kívánok Nektek!
Te szoktál reggel 6-7 körül motorral elmenni felfelé?
Nem mintha baj lenne,de én még akkor keresem a fogkefém,más meg már a nyeregben ül....