Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi! Annyira nem rossz szerintem. Mi voltunk múlthét szerda-csütörtök jó volt, de messzesokkalamatörebb vagyok mint Ti. vasárnap mennétek?
Max gyakorlunk egy kis "offot"
Mi készül a varázs garázsban?
köszi az infót Luki! én idén nem voltam még kakucson. megnézzük, aztán ha tényleg sz*r, akkor nekiállunk esni-kelni... azt is gyakorolni kell...
*de amit Luki ír az nem hangzik túl jól...
ha az időjárás nem szól közbe akkor mehetünk! legalább is én eddig úgy szerveztem a dolgaimat hogy megyünk, de amit Luki hangzik túl jól... de megpróbáljuk...
Sziasztok!
Keresek 4 dugós Beringer féknyerget külön vagy komplett rendszert. Esetleg olyan komolyabb féknyerget amit fel tudok tenni a 95mm-es lyuktávolságú (enduro-cross) fékfelfogatásra.
Szia! érdeklődnék áll-e még az ajánlat a rotor ügyben? Ha van még kérlek szólj, vevő lennék egyre.
tegnap beszéltem Janibával. azt mondta, hogy a driftesek úgy kifényesítették az ideális íveket, hogy a körideje 3mpvel romlott. illetve hogy életveszély így a pályán menni.
Vasárnap?
Sziasztok!

most szeretnék supermotot vásárolni,eddig filóztam,de döntöttem.
Derbi drd-t veszek,viszont azt szeretném kérdezni tőletek,hogy szerintetek vegyek egy (gyári) drd-t olyan 200ezer körül,vagy vegyek egy agyontuningolt drd-t 450ezer körül?:)
És szerintetek milyen évjáratot vegyek,vagy az mind1?

köszi előre is!
Széles utat!
Sziasztok!
Lenne egy fontos kérdésem!

Husqvarna sm 125-ös motornál a Karburátorban milyen méretű a gyári fúvóka?

Nagyon Fontos köszönöm szépen a választ!
szépcsi
Mi is elkezdtük!
én lassan pakolok is!
Ma egy Visonta Luki?

Azt nézzük radarképen, hogy nem nagyon fog oda érni a zuhi.
Mi mennénk ha még jönne valaki.
ez csodaszép
itt 1 masik belga pelda
gondolom van olyan akinek fontos az ujjabb evjarat.van belölle elado is,tudvan azt hogy a kereskedö 2.3 millaert adja a 2011est ez meg 2.45o

http://www.1000ps.at/gebraucht...
Esik
mondjuk ez is igaz, de annak idején a HMC is sx-fekkel ment.
Konkrétan 2011-es SMR nem létezik...talán 2012-es modell lesz újra...
valamiért az amcsik is szeretnek ezzel vacakolni.
mi értelme sx-f-ből supermotot építeni, amikor ott az smr?
Most akkor mit is ?