Jaja, én egyszer odabasztam de rendesen, minden ki is lett faszán cserélve, aminek a legkisebb baja is volt...
A lábtartó kopott, mert az kopik.. van egy ilyen tulajdonsága
Sőt azon kívül is estem vele párat, de tegye fel a kezét aki nem. ez supermoto..
Elcseréltem, mert crossozni akartam, és így egy hét alatt lett cross moci ennyi, nem is bánom, most a cross a király, imádom
Amúgy az a ktm tényleg fasza, abba sose volt óra visszatekerve meg ilyen szarok. na mindegy nekem nem fontos hogy megvegye bárki is, csak gonoltam jelzem h ismerem a motort, és megbízható
Szerintem azonnal vedd meg!
Az egyik legjobb, ha nem a legjobb DRZ itthon!
Nincs min gondolkodnod! Mi van ha nem kapsz gári cuccot?
Én se kaptam még egyik motoromhoz sem!
Hirdetéseket bogarásztam, 45, 50, 52, 55KWot írnak. Csak kíváncsiság miatt kérdeztem.
Amúgy megvettem a nagyon kevés üzemórás motort "tudjukki-től", és teljesen biztos vagypk benne nem fogom kimotorozni a benne rejlő tartalékokat.
ha meg még tájékozottabb lenne ( vagy te ) tudnátok hogy LÁSZLÓ kicsit odaverte de helyre lett rakva, és amiket felsorolt hibák azok nem abból adódnak.. hanem amit te is mondtál
Off, de az RSV megmaradt?
A lábtartó kopott, mert az kopik.. van egy ilyen tulajdonsága
Sőt azon kívül is estem vele párat, de tegye fel a kezét aki nem. ez supermoto..
Elcseréltem, mert crossozni akartam, és így egy hét alatt lett cross moci ennyi, nem is bánom, most a cross a király, imádom
Amúgy az a ktm tényleg fasza, abba sose volt óra visszatekerve meg ilyen szarok. na mindegy nekem nem fontos hogy megvegye bárki is, csak gonoltam jelzem h ismerem a motort, és megbízható
Az egyik legjobb, ha nem a legjobb DRZ itthon!
Nincs min gondolkodnod! Mi van ha nem kapsz gári cuccot?
Én se kaptam még egyik motoromhoz sem!
nem objektiv a vèlemènyed, tudtommal sem TM, sem Husky sem Apriliad nem volt.
amugy nekem sem volt mèg ktm smr
Amúgy megvettem a nagyon kevés üzemórás motort "tudjukki-től", és teljesen biztos vagypk benne nem fogom kimotorozni a benne rejlő tartalékokat.
Tudja valaki valójában mennyi lóerős egy 560 smr?
55 kw?
a lábtartó leér a kanyarokban (egyeséknél ugye...) és azért van elkopva nem azért mert odabaszta rendesen....
amúgy megnéznék egy olyan pályaSM-et amivel nem csúsztak ki még párszor...
kap egy 800-as ajánlatot és meglátjuk mit lép rá