Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasarnap nekem is jo ha minden igaz,remelem jo ido lesz!
szombat semmiképpen, vasárnap esélyesebb ha jó idő lesz!
Szia.

Most olvastam MAIL-t.
Válaszoltam is. Köszíííí
Jó kis 125 ös
Börni megjöttek a képek
Szia Fecó,

Ez a svx amit betoltál fotón nem a tied ugye? Mert ha igen, áruld el izibe hol lehet fekete idomzatot találni hozzá!
nagyon szép :D
Hejjhóó. SZombat Visonta? Nem lesz olyan hűdenagy front...
Ott leszek...
Holnap megyünk páran kakucsra kergetőzni..ha valakinek van kedve és ideje, szívesen beszállhat Idő elvileg garantáltan jó lesz
Hát csak tippeltem lehet hogy csak 600-800km nem tudom nincs semmilyen müszerm a gépen csak az érzékeim és a fülem
1200km-ert? az pöpec, mert nekem ezek a slickek utcai használatnál max 2000km-ert bírtak.
Első féktárcsát keresek egy suzuki rg felnire 260mm-es és 5 csavaros kellene ha esteleg valaki tud kérem értesítsen.
Köszi,

Elég szar fényviszonyok voltak. Nekem tetszik ez a minőség. és a látószöge is.
Hát ez .urvajó.. Hétvégére ismét elromlik az idő!
Megtaláltam közben! Köszi!
Szia,

Milyen árú?
Epic HD egy jó alternativa. kisebb, nem kell ház mert alabbol "viz és sár" álló és a legfontosabb aerodynamic

kép minősége egyezik a gopro val vagy a contour hd-val, mindegyik megvolt.
Referencia film?
Enyim olyan. Teljesen meg vagyok vele elégedve, bár túl sok összehasonlítási alapom nincsen...
Köszönöm!
a 960assal is tudsz 16:9-es képarányban videót rögzíteni,de az nem full HD(nem 1080p) hanem csak HD 720p! a 4:3as oldalarány(960p) szerintem nagyon ocsmány,ha már ilyen jó minőségű videókat akarsz készíteni! ha van ismerősöd kint akkor ő ingyen be tudja neked hozni/küldeni és akko rcsak a 235dolláros kamera árát kell kifizetned és az FULL HD 1080-as kamera...
én is egy ismerőst keresnék aki be tudná hozni a poggyászában a csomag tartalmát...mert az a lényeg hogy ki legyen bontva