Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sátor? Buszban alvás? Vagy személykocsi utifutival? Esetleg lábon jönnél?
nem utolsó dolog az se hogy 1 havi supermoto-s költségekkel kb 1 évet le lehet tolni krosszban
pálya szarásig a környéken
gokart pálya meg hát...
azt se tartom utolsó dolognak hogy egy rakás lóvé áll egy olyan motorban amit kb 5-6 hónapot tudok használni
krosszban meg ha már néhány fok plussz van lehet kenni

viszont kurvára szeretek supermotozni...
A napokban én is ezen filóztam, hogy vajon hogyan fogok megszállni (mert menni szeretnék és kettő napra )
valami olyasmi, igazából mind2 jó, mindkét oldalon vannak előnyök, hátrányok, csak mind2-re egy fasza gépet fenntartani nincs "kedv"
jhaa értem.. kecsegtet a krosszozás is?
tököm tele van vele, ha elmenne átvenném Corben-től az rmz-t, ha még eladó vagy valami hasonló japóra, csak nincs kedvem megint egy full átépítést végig szenvedni...
meg azt se tudom mennyit fogunk supermotozni idén, majd adja magát ez ilyen kísérleti szezon lesz
Hello
már megvan az ember aki csinálja valószínűleg,csak nem tudtam méreteket.de amúgy te mennyiért csinálnád meg előre ,hátra?
Miért akarod eladni? csak nem vmi gyári sm gép van kiszemelve?
kész is meg nem is
elvileg hétfőn visszakapom, egy kis bejáratás és belevetem magam a hirdetésbe, ha elmegy elmegy ha nem akkor használom
És gondolom h nem volt kitáblázva?!

Neked kész a zerge?
Lucas volt az egyetlen akinek sikerült megtalálni a pályán az ugratót
Miiiért mivolt?
én szerintem megint sátrazok, mint tavaly, de remélem jobban fog sikerülni
Az április 16-17.-i SM.T.M. szezonnyitó SUPERMOTO hétvégére ki hogy oldja meg az alvást? Ma akartam szobát foglalni, de már nincs szabad! Azt mondták "húúú, ázon a hétvégén lenni nágy esemény, nem lenni szábád szobá..." Tudtam én hogy nagy esemény a Börni weekend... (Asszem a nagy pályán is lesz valami eksön)
Ostffyasszonyfán sincs semmi szállás lehetőség, szóval valószínű marad a sátor, mert hogy én kocsiba nem tudok aludni az biztos...
Ha azt is vett, akkor sem most. 2010.08. havi a fotó....
apriliát vettél
szerintetek milyen minőség lehet ez a csizma? utcai motorozáshoz lenne használva.

http://www.sixsixone.com/Catal...
Na, majd ha annyi lesz, felébred a totyik is.
Hát nem a jelenlegi! Egy 15-20f fokos napsütéses, szélcsendes időre gondoltam.
Milyen jóidő?
Nem nagyon akarja a jóidő felébreszteni ezt a topicot!
de van posta nálatok is nem ? ha gondolod a költséget felezzük
köszi
szolnok