nem utolsó dolog az se hogy 1 havi supermoto-s költségekkel kb 1 évet le lehet tolni krosszban
pálya szarásig a környéken
gokart pálya meg hát...
azt se tartom utolsó dolognak hogy egy rakás lóvé áll egy olyan motorban amit kb 5-6 hónapot tudok használni
krosszban meg ha már néhány fok plussz van lehet kenni
tököm tele van vele, ha elmenne átvenném Corben-től az rmz-t, ha még eladó vagy valami hasonló japóra, csak nincs kedvem megint egy full átépítést végig szenvedni...
meg azt se tudom mennyit fogunk supermotozni idén, majd adja magát ez ilyen kísérleti szezon lesz
Az április 16-17.-i SM.T.M. szezonnyitó SUPERMOTO hétvégére ki hogy oldja meg az alvást? Ma akartam szobát foglalni, de már nincs szabad! Azt mondták "húúú, ázon a hétvégén lenni nágy esemény, nem lenni szábád szobá..." Tudtam én hogy nagy esemény a Börni weekend... (Asszem a nagy pályán is lesz valami eksön)
Ostffyasszonyfán sincs semmi szállás lehetőség, szóval valószínű marad a sátor, mert hogy én kocsiba nem tudok aludni az biztos...
pálya szarásig a környéken
gokart pálya meg hát...
azt se tartom utolsó dolognak hogy egy rakás lóvé áll egy olyan motorban amit kb 5-6 hónapot tudok használni
krosszban meg ha már néhány fok plussz van lehet kenni
viszont kurvára szeretek supermotozni...
meg azt se tudom mennyit fogunk supermotozni idén, majd adja magát ez ilyen kísérleti szezon lesz
már megvan az ember aki csinálja valószínűleg,csak nem tudtam méreteket.de amúgy te mennyiért csinálnád meg előre ,hátra?
elvileg hétfőn visszakapom, egy kis bejáratás és belevetem magam a hirdetésbe, ha elmegy elmegy ha nem akkor használom
Neked kész a zerge?
Ostffyasszonyfán sincs semmi szállás lehetőség, szóval valószínű marad a sátor, mert hogy én kocsiba nem tudok aludni az biztos...
http://www.sixsixone.com/Catal...