Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez komoly? Írok emailt!
Helló! Mennyiért adnád el az smr-dobot?Ez ugyanaz mint az exc-é, vagy az sx-é?
van nekem! ne kèrdezzètek meg mièrt
gondolom augusztus 21-22 ?
Hali Skacok..

Infó kéne!

Ki tudja tavaly mikor (dátum) voltunk Kecskeméten Lacika Kcj motónapján?
hívjad fel az öreg Déczit nagyon segítőkész
ha valakit érdekel van egy contiforce sm első gumim eladó 120/70 r17 szerintem ugy 70% körüli lehet.. kicsi pénzért..
Sziasztok itt a tavasz mindenkinek kész a motorja tapasztalatból tudom mindig a fék az utolsó ami javításra esetleg fel újításra kerül esetleg aki még nem nyúlt hozzá a fékhez azoknak kis segítség a jó fék megválasztásához mellesleg tárcsák gyártását vállalom bármilyen motorhoz nem csak a minták hanem saját elképzeléseitek alapján is elérhetőség az adatlapomon msn : kopaszfeju@hotmail.com
Háj ,nem tud valaki valami bontott szar vezérműtengelyt rmz 450 k8/9be?
A kipufogó felölin van beszarva a dekompresszornak a vége.az a pöcök. meg van kopva. lehet külön cserélni, csak éppen megrendelni nem kár lenne azért 80ezerért venni egy gyári vezérműtengelyt ,amikor annak semmi baja.
amint biztossá válik a dolog, felhívlak!
tételesen mi volt, amit magában foglal ez az ár?
Szia!

Képet holnap csinálok és árral együtt elküldöm mailben!

üdv!
Szeva!
Nekem egy jobbos kellene , de ha mondasz egy árat a kettőre akkor beszélgethetünk!
Képed van?
lacimakra@gmail.com
kössz
Valakinek nincs vmi nagyon jó ismerőse aki Angliában él? biznisz lenne
Most kaptam árat az egyik legnagyobb aprilia márkaszervízből a 9000km-es szervízre. Csak 396.000.ft . Rohadtul megéri. Asszem kap olajat oszt jóvan.
Ezen elérsz: 20 451 4966
Szia!

Nekem van 2 KTM tükröm, ha érdekel!
ha lesz műszakim mennyünk? ja de én a CBR el gurulásznék.. HA fel lehet menni sportmotorral..
Gyere! Várunk szeretettel! SM kategóriába már vagyunk 10-en,15nél több főt nem engednek fel.Ha gondolod benevezlek szívesen.
rossz emlékeim vannak
Kár....akkor marad Pócson egy kis bámészkodás.
lefőtt!
Jaja, abból az elsejei egri mókából lesz valami, vagy lefőtt?
DRZ 400 E-S-SM Bontott cuccok eladók!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213