Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hova valósi vagy?
Épp van egy ilyesmi fölös sisakom bár nem debreceni vagyok de 15 + posta teljesen karcmentes egy szezont futott
én tudok neked bukógombát csinálni
kb 20000 ezer mintától is függ
köszi szépen
Hy! crossbukósisakot keresek lehetőleg szemüveggel 10 -15e FT értékben! SZEGED és örnyéke
email: mishike@citromail.hu
ilyesmikre gondoltam:
Mibe kerül 320-as első tárcsa KTM-agyra?
Nem baj ha hullámos .
6 csavaros.
Van egy srác aki az apróban hirdet,nekem ő csinálta a gombáimat.A tengelyem pedig 10.9-es 6-s menetesszárból csináltam,önzáró anyákkal.Jól szuperál.
valószínűleg azért nem mérem le mert nincs!.Nem gyanús hogy netről szedtem a képet,hogy ha valaki segítene legyen róla fogalma hogy mit is szeretnék tudni?!
Sziasztok! Van 1db Braking féknyereg átalakitó adapterem! (http://www.braking.com/it/cata...) Ha érdekel valakit irjon! Ktm,Bmw,Husaberg,Husqvarna motorokhoz!
Üdv!

És mit cserélnek?
Biztonság kedvéért azért szem előtt tartom a teljes blokkcserét ha eljön az idő. Bár most elég kemény, megmondom őszintén nagyon tetszik, csak ki tudja meddig bírja.
Én már régen itt tolom magam, csak a megvilágosodás előtt másik fórumban nyomattam.
Gyilkosnak áll a világ!
Dikk még egy killer!
Azigen! Szabvány-nem szabvány, kituggya? Lengőkarba simán találtam csapágyboltban tűgörgőscsapágyat 6-ért a kettőt, a gyári tuti borsosabb lett volna, a kormánycsapágyra mondtak talán 36 ezret.
" A két dugattyú csapszeggel, gyűrűkkel, tűgörgőkkel, szimmering készlet 75ezer "

az nem olyan drága
A két dugattyú csapszeggel, gyűrűkkel, tűgörgőkkel, szimmering készlet 75ezer mert állítólag nem szabványméretű szimmeringek, tömítéskészlet, olaj, légszűrő csere, 22 óra munkadíj, meg az apróságok!
Pfffffffffff...
Komolyan mondom nem értem
Mérd meg
Menjünk hát!
Inkább az arcoskönyvön írtam
Hello
Szeretnék bukógombát csináltatni a motoromra (DRZ) csak nem tudom a keréktengely méreteit.Valaki meg tudná mondani nekem a keréktengelynek vagy ennek a menetes szárnak a hosszát?
Előre is köszi