valószínűleg azért nem mérem le mert nincs!.Nem gyanús hogy netről szedtem a képet,hogy ha valaki segítene legyen róla fogalma hogy mit is szeretnék tudni?!
Biztonság kedvéért azért szem előtt tartom a teljes blokkcserét ha eljön az idő. Bár most elég kemény, megmondom őszintén nagyon tetszik, csak ki tudja meddig bírja.
Azigen! Szabvány-nem szabvány, kituggya? Lengőkarba simán találtam csapágyboltban tűgörgőscsapágyat 6-ért a kettőt, a gyári tuti borsosabb lett volna, a kormánycsapágyra mondtak talán 36 ezret.
A két dugattyú csapszeggel, gyűrűkkel, tűgörgőkkel, szimmering készlet 75ezer mert állítólag nem szabványméretű szimmeringek, tömítéskészlet, olaj, légszűrő csere, 22 óra munkadíj, meg az apróságok!
Hello
Szeretnék bukógombát csináltatni a motoromra (DRZ) csak nem tudom a keréktengely méreteit.Valaki meg tudná mondani nekem a keréktengelynek vagy ennek a menetes szárnak a hosszát?
Előre is köszi
email: mishike@citromail.hu
ilyesmikre gondoltam:
Nem baj ha hullámos .
6 csavaros.
Üdv!
És mit cserélnek?
az nem olyan drága
Mérd meg
Szeretnék bukógombát csináltatni a motoromra (DRZ) csak nem tudom a keréktengely méreteit.Valaki meg tudná mondani nekem a keréktengelynek vagy ennek a menetes szárnak a hosszát?
Előre is köszi