Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig terveztük idén is a kecsó-lecsót,az fasza kis party volt
Na ezt most nem értem, nem a Go-kart pályás kért meg? Hanem valaki más? Beszarok....Kicsoda? Ha nem foglalt a pálya akkor nem mindegy. Úgy is megyünk jó páran..Összejön a brigád ha megszervezzük. Egy normális sm versenyen nincs ilyen jó társaság sztm. Nem is értem. Még jó , hogy nem vagyok versenyző Na mind1 ,sajnálom... Bár ettől még úgy is jókat megyünk bármikor bárhol egy jó kis társasággal...ennyi
Helló!
Nem megy mostanság valamelyik hétköznap valaki Kakucsra?
Szia!

Köszi, hogy gondoltál rám, de egyenlőre elég az a Thor szett cross-ra ami van, endurozni nem járok, supermotora meg ott a bőrruha.

Foxy
Szia Husabergirl...vagyis ez esetben inkább Foxy...mindjárt meglátod miért
Van egy eladó Fox Switch Girl nadrágom és innen a forumokból tudom hogy szereted...szeretted a Fox cuccokat....rád gondoltam hátha érdekel a gatyó. Remélem nem veszed tolakodásnak.
Sajna a mérete miatt nem jó (persze nem rám ).
Csatoltam pár képet róla...
Zsír új amcsiból rendeltük...79 dolcsi volt...plusz posta költség...
7/8 a mérete...ami derékban olyan 80 cm jelent....külső szárhossza 108-110cm....belső hossza az ülepétől az aljáig kb 85 centi.
Szára levehető...rövidgatyóvá alakítható...
Szólj ha érdekel...az árát illetően 16.000 forintra gondoltam.
Ha érdekel természetesen megmutatom bármikor...csak egyeztessünk előtte.

Ne haragudj ha zavartalak !
Üdv:
Ferkepappa
Ki kért meg, hogy ne csináld? Publikus?
Megkértek, hogy ne szervezzek ilyet májusra, mert más program van és ez bekavarna neki..
nekem igazából 8, majd megbeszélitek, isten ments hogy bekavarjak itt a supermotos társadalomnak
igazából csak jót akartam, hogy motorozzatok egy faszát, mint tavaly
Na mi történt?
A májusi kecskeméti supermoto balhé közkívánatra nem lesz megtartva.... Levettem a kezem rólatok, a gokartpálya telefonszáma fent van a honlapon, majd szervezzétek meg, amikor szeretnétek
peace
IGEN!
Pályadíj az mennyi?
Köszönöm!
Hali, a pancsi ringgel kapcsolatban:van étterem de az elég húzós árakkal dolgozik.ezenkívül van egy büfé ami tűrhető.a pályadíjat lehet forintban is perkálni.börniék most próbálnak valami kedvezményt kicsikarni.
Rossz karburálás miatt nem főzheti a vizet. Ott más lesz. Vagy a víztérbe beledolgozik a henger vagy a termosz rosszalkodik. Vízben van olaj?

Nekem beledolgozott a víztérbe a henger és beindítás után pikk pakk főzte a vizet.
Sziasztok!
Bocs,hogy beleszólok.
Étterem van,bográcsolni,grillezni stb lehet,nagy épületben fürdési lehetőség van.
Árakról nem tudok nyilatkozni.
Ez engem is érdekelne Illetve a pályadíj euroban van megadva - de mivel mégiscsak magyar pálya, lehet HUF-ban fizetni? Vagy kénytelen leszek euro-t váltani addigra?
igen,mondjuk én a termosztátra gyanakszom.rossz karburálás miatt lehet,hogy hamar melegszik?
Börni, Myky!

Gondolom lesz ott vmi büfé meg egyebek?! Fürdéslehetőség? Hogy alakul a pályahasználat a 2 napra?
"Lófasz jön itt Csikánó nem hullócsillag"
Nem lesz rossz idő báttya, mert mi ott leszünk és supermotozunk!
Hengerfejtömítést kellett cserélnem mert a tömítés alatt maradt egy kis retek, ami miatt a forró levegő a víztérbe került és emiatt forrt a víz. Tömítéscsere után probléma megszűnt!

Neked is főzi a vizet?
Már nagyon várjuk,csak az időjárás előrejelzés nem partnerként mutatja a jövőt..........
Jövő hétvége Ostffyasszonyfa?
Sziasztok!
Tud valaki elérhetőséget, az Aradon (RO) levő versenypályához?
Estleg egy link vagy telefonszám?

Köszi
ott a helyem!