Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de mi? kifejezetten polírpaszta? anélkül esélytelen ugye? áá azt elfelejtettem venni.. autóvaxal nem tudom helyettesíteni
fekete+rózsaszín
állítható jah! :) nem tudom h meddig. Visón a slovákoktól kunyerbáltam! :) 15pííz..
na és milyen paszta?
Jah és azt még hozzáfűzném, hogy Budapesttől 160 km-re van Dunaszerdahely, ha esetleg valakit a távolság tartana vissza!
Ínnye bitang erős még a küllőt is repeszti.... ;o)
ez az amit visóra is hoztál egyszer vagy indul a sorozatgyártás? oszt mennyit engedsz a feléből? ;)
jól látom állítható és így 21"-tól 17"-ig is jó?
Készüljetek ide is! http://www.sportmotor.hu/motor...

Május 28-29 Dunaszerdahely! Jön Michal Solík #121 is, aki egy kicsit nyomon követi a szlovák magyar bajnokságot az tudja kiről beszélek.
Legyetek már egy kicsit optimisták!
Valakinek otthonra?
Napról napra változik.. Remélem holnap már mást mutat akkorra.
Abüdöskurvafaszba!
fillérekért nem adom oda, repülőgépre, kistraktorra, öreg, sokat futott, törött és drága motor csere sem érdekelt amit idáig ajánlottak érte.
hát nagyon szépen köszi az infókat... Lévai Peti barátommal is beszélgettem a vasakról, többek között a Te ""exed"" is szóba került. Ő is mondta, hogy megbízható és hogy utána jár.--- szóval ne csodálkozz ha megkeres az ügyben, mert Lehet "Ő" lesz a kiválasztott!
Attys kép a gép-ről?
én biztosan nem , inkább te Jocó. söt még meg is állsz aztán úgy is
Na ez az!
ne szerénykedjünk itt a 35 lovas gépünkkel ha kérhetem! aztán meg majd megint alázol mindenkit....
nem tudom papa,de ha gyengébbet akarsz tudok egy szanaszét hajtott 450 blokkot amiben van vagy 35 paci ( ez van az enyémben amugy )

sztem 69 LE de nem tutti
Képben vagyok! ;)
van a NM , a LE , a KW , és a KE - Kurva ERő
kúrva erős nem érted?