Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

menni kéne.
most láttam hogy hengerre licitálsz vaterán. ebayen is kapsz annyiért,talán még jobbat is
Akkor ezt is meg cáfolom. Mert mikor tegnap vágtam bele a bordákat csodálkoztam menyire puha a gumi 1minimumon kellet a gumivágó gépet állitani. Ahogy néztem a gumi keveréket ez soft keverék de tapintásra is olyan mint a kenyér szerintem biztosan állithatom hogy nagyon puha gumi.szerintem nem lehetett hátsó.
lényeg hogy egyben vagy
Köszi,mindek ok. nagyon jó volt ez a kis összejövetel ezt a "pici"malőrt eltekintve.
Csinálj belőlük úthengert
Azért, mert hátul medium-hard, vagy hard keménységgel mentek 125-ben. Azt előre feltenni supermotora nem egy nagy élmény. Nekem is van 30 db, de ugyanebbe a cipőbe járok sajna...
Jobb oldali visszapillantó tükröt keresek!
KTM 640 LC 4-hez!
Mi van veled Öreg?
Rendben van minden? (lábad, fejed?)
Nem hiszem!Tudom hogy te nagy mágus vagy de szerintem jó. De ha úgy is van ahogy te mondtad cáfold meg miért nem jó elsö guminak? Kiváncsi vagyok ja van 95-115-120-125-ös gumik is eladóim.
a 115-ös gumi az hátsó gumi volt a 125-ös GP motorokon. Nem jó előre...
tènyleg? scusi, sorry, bocsi
de igen is hívtalak
? hivjál és beszélünk, de nem hivtál mondjuk smst irtál

börninek van Hiemer meglepetésem, megint.
Jééé meg jelent az eltünt ember
parancsolsz?
bukogomba hátul?!
Helyes, nade ne offoljunk itt tovább.
Azért kössz!
úristen...
na mi volt? draftingoltak megint?
Nem tagadom,sajnos voltak probálkozásaim,az ünnepeket korházban is töltöttem,de ez már a multé megváltoztam,tanultam belőle:)ma már csakis tisztán edzés