Nem a dunlop az újnak 2,5mm van a gyári kopásjelzöje. amugy az újat 6mm mélyen lehet vágni ennek a gumiknak a vágott minta 5mm én tavaj elött öszel vettem újonan kb 1200km mentem vele utcán. DOT 0842
Eddig úgy néz ki hogy egyedül megyek, tehát amit beszéltünk az elméletileg megvalósítható! (bár a teljes tutit április 10.-e körül fogom tudni megmondani)
Sziasztok!
Adjatok már nekem,mint kezdő szupermotorosnak tanácsot!Nagyon gáz 4.25" felnire rátenni a 160-as gumit,mert most 150-es utcai van rajta,de nagyon a végit járja és nem tudok 5" ráfot hirtelen szerezni,újra meg egyenlőre nincs dellám!?
Előre kösz a tanácsot !
Nem gyanús, hogy a motort kéne megmérni. Azután az üzletben megmondják jó-e hozzá. Amúgy meg ezek az után gyártott cuccok ráhagyással készülnek lehet még le is kéne vágni a hosszából.
Ha valakinek kellene.
125/80/17 Dunop KR 108 Soft
165/55/17 Dunlop KR 108 médium.
csak egyben 5mm mintával 28,000ft
Lehet jobb a 4:3 képarány, nem? Használ valaki ilyet?
Gopro kameráról érdeklődnék! Koph, GD, Gorazs, Ti melyiket ajánljátok?
Esetleg olcsó forrás?
Köszi.
Köszönöm az infót!
Átküldenéd a telefonszámukat?
Köszönöm!
Küldtem fotókat!
üdv.
A szállás Ostfyasszonyfán van 3000/fő de alkudhattok, mivel nem sokan veszik igénybe, csak gyorsasági versenyeken alszunk náluk!
Adjatok már nekem,mint kezdő szupermotorosnak tanácsot!Nagyon gáz 4.25" felnire rátenni a 160-as gumit,mert most 150-es utcai van rajta,de nagyon a végit járja és nem tudok 5" ráfot hirtelen szerezni,újra meg egyenlőre nincs dellám!?
Előre kösz a tanácsot !