Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok Koszi!

Holnap megyek!
Hi! Ha valaki megy holnap,(vagy bármikor) kanyarogni főleg visegrád környékére, mivel oda lábon ki tudok menni, akkor az szóljon mert mennék vele, ugyanis ma is egyedül voltam, és az a legszörnyűbb hogy akár merre mentem, mindig csak szembe jöttek velem motorosok
holnap ki merre?
Köszönöm szépen!
Gumiszerelőt viszünk ki ha kell,Sanyi átszerel vele pi-pakk. Remélem szombaton még nem lesz gáz az idő.Majd hívlak és pontosítunk.
Ha nem fog lógni az eső lába én kinézek szombaton kicsit visóra. Aki tud társuljon. Joccakát.
mar van legalabb borruham
Bar eleg utottkopott....mindegy nekem amugyis ilyen kell mert esek-kelek.
Az uj HusabarG ruhat meg sajnaltam koptatni
A szombat eleg necces,de vasarnap meg szar ido lesz...
hat. holnap minden kiderul, ha nem keson erek haza akkor akar lehet rola szo
Amugy gumizni fogunk tudni pocson?
Eleg kopott a hatso jobb oldala.
Visontara keszultem leradirozni
hathúsz
Halló srácok.
kissé elmarattam a fórummal.
Na myky77 megvan az új sisak meg a hátsó fék is.?
Jók lettek a képek.
Halljátok ki az a gyerek?
Aki citromsárga suzukival szokott járkálni a városban?
Asszem hogy drz talán.
Sárga bőrruhája van meg a bőrruhán suzuki felirat van.
Zöld fekete sisak azthiszem.
megkapod cd-n
Tolhatnál még ilyen suntolósakat!
Szegecs. Féktárcsa szegecs. Ha elhagytad, akkor valszeg bontható, tehát a belső oldalán egy rugós alátét, és egy zégergyűrű zárja le. Legegyszerűbben, és legolcsóbban úgy pótolhatod, hogy kiszedsz egy másikat, és az alapján legyártatod egy jó esztergályossal.
Nem, az enyém most így fest:
http://www.sportmotor.hu/motor...

Nekem is fáj a fogam egy fasza fekete idomszettre, de az új ára horror, darabjáért 15 körül kérnek, ami ha számolom a 3 db-ból álló farokidomot, a két hűtőtakarót-rögtön 80 péz!
Egy Két képet küldj át nekem is
Nekem a motosport Hero van, itt a vágatlan felvétel amit a szerkesztő még nem rontott le még jobban.

http://youtu.be/3Ta0VGlYoLE
Isten kezében vagyunk!
Cső Norbi!
Szombaton Pócsozni van kedved? Vasárnapra elég szar időt mondanak.
Én már nem bízom a hétvégében ezért holnap megyünk Kecsóra.
Idei első motorozás lesz, kicsit izgulok Több mint fél éve nem ültem motoron.
Hát pedig vasárnapra elég ramaty időt mond :S
Sziasztok. Segítésgre volna szükségem, a képen bejelőltem a tárcsámrol elhagytam egy alkatrészt és nem nagyon tudom mi az elnevezése és hogy hol lehetne rendelni ha valaki talállkozott ilyenel kérem irjon köszönöm előre is.
Jövő szombat
Ohhh .... a fincsi Glock 17! mikor is jössz legközelebb? megkínálnék ismét néhány célpontot!