Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most mar tudom, hogy mi tenyleg egy powerslide !

Ha mar TR Medianal tartunk:
http://youtu.be/ZEaPXcZUEwo
az biztos, hogy jobban megerne. Csak kihasznalhatatlan. De attol meg jó ... Csak ne lenne narancs sarga
SZiasztok!

A múltkor vettem SM szettet a DRZ-m-be. Jó is kipróbáltam, csak lenne egykét kérdésem:

- Morad Spain márkájú neten úgy néztem hasonló mint excel stb. Használ valaki ilyet?
- Sajna kicsi tárcsa van rajt elől, és szeretnék nagyobbat csináltatni. Az agy típusát nem tudom, méretek alapján hol tudnék 320as tárcsát csináltatni, és kb egy ilyen művelet mibe fáj?

Tavaszra ütősebb féket szeretnék
Köszi
Edem
az szép.na annál azért jobban megéri nem? bár az is brutál
az rr is ott van a szeren
19.000 € az ára. Akkor mar inkabb egy smr450rr vagy 530rr
Hát ezt is lehet még fullozni amit még belinkeltem...futómű 530 kitt stb stb oszt 80Le és lehet vagánykodni ezzel is
lehet hogy nem ér...
de azért abban maradjunk,hogy a kettőt ne hasnlítgassuk egyik egy vb -s motor, a másik meg egy pimpes utcai masina
persze az is nagyon állat
mondjuk egy vdb aprilia mennyibe kerül? azt tudja valaki?
Ennyi pénzt úgy se ér, inkább veszek 2 db full tunnigos gépet mint ez :
http://www.formula1movies.com/...
15000 ojró...
Kiiicsodaaaaaaaaaaaa...?
Neked nem mindegy milyen magas az alja, úgyis egykeréken közlekedsz mindig
Off road nem nagyon fenyegeti az alattam levő gépet.Kizárólag huligánkodásra meg itt-ott hobby pályázás.
Sajnos picivel alacsonyabb lett, közúton ez nem okoz gondot, de ugratás kizárva, illetve kétszemélyes stoppieból letéve volt, hogy leütötte az olajleeresztő csavart. Pályán sem jelent problémát mindaddig, míg nem tévedsz egy olyan helyre, amin van offroad szakasz, dehát ugye itthon ez a veszély nem fenyeget...
Egyébként az új Duke szerintem alacsonyabb a blokk alatti dobjával.
üdv.
Kérdeznék tőled ha lehet.Mennyire lett lejjebb a motorod hasmagassága az ER6 motorral?Beszereztem egy sxv-t és míg megy addig nem bántom de ha kifingik akkor lehet agyalok én is egy ilyen variáción amit te alkottál.Nekem tetszetős a dolog.
Faszafilm, faszazene!
Ez jó
Egy árat nekem is küldj már

gmailre
Mert a közönségnek motorozik
Ahogy mondod Sanya...

Legújabb fejlesztésű Crom-Molibden vázra épített organikus szövet, a legextrémebb teljesítményre fejlesztve törhetetlen szemüveggel, eredeti inka tetkókkal ellátva.... a Terminátor....
A dugóátmérőről nincs infom, az egyiket egy négydugós arany KTM parts-os supermotonyereggel használom, tökéletes, a másikat meg egy kis egydugós nyereghez biggyesztettem fel a pitbikera. Azon is fasza. Szerintem 13-as lehet...
Vigyázzzá, Zé báttya kemény srác és szerintem párját ritkitja
Akkor valami mutatványt addig nekem is ki kell találnom, mert én olyat nem tudok...