Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, az lenne a kérdésem ha pl. pályára szeretnék supermotot akkor ilyenkor jobb összerakni, vagy venni egy gyári ktm smr-t?
Ma egy órára nőgyógyásznak érezhettem magam. A Totó által szerelt dobon egy 5 x 5 cm-es nyiláson szedtem ki egy kiló gyapotot különféle hegyes, vágó, szúró, kaparó célszerszámokkal
és mekkora dugóátmérővel, milyen nyergekhez?
csak mert ahogy néztem magura honlapján a 13-as van mindenféle husqy smr-hez meg sm-hez, meg ktm smc, lc4 superkompóthz meg stb ezek szerintem 4 dugós nyereggel vannak, viszont motormannról meg a 16-osat mondták hozzá...
Mi is nem sokára indulunk...
Balu-val vigyázni kell!
Segítség! Kedden egy félkezű KTM-es sráccal nyomtuk Visontán! Lenyomott mint a szar!Azóta nem józanodtam ki ez nem lehet igaz!
Mi lesz ott szombaton?
A jó időre való tekintettel....

http://www.sportmotor.hu/motor...Proba 01
Ma megyünk 1 páran Kakucsolni...valaki esetleg?
most indulok kukucskára... valaki?
Én két ilyen Magurát is használok, jól teszik a dolgukat!
ez a gyári smr pumpa ugye? valami hasonlót néztem ki elvileg abból 13mm-es lenne a fasza, nem tudod ebben mekkora dugattyú van? mert érdekelne, csak a matekon múlik
holnap csörrentenék és megbeszéljük csak kéne egy telszám
Extrem tv-n amerikai dirt track történelem megy, igen fasza régi felvételekkel
ezek földönkívüliek.... de hogy nem emberek az biztos
jaja, igaz
nekem van
atom ez a video!ez a csávo nico joannidis az oldalukon van egy rakat video roluk igen durca!
www.supermoto-gladiatoren.de
oktatás van ott végig papa
már biztos mindenki látta ezt a vidit!
de a srác 7:43-nál oktat...
Supermoto Crash + Stunt Movie
JAh.... Fejezzük be sztem! Szombaton egy gurulás? Pl lepence ha nó az idő? Úgy se voltál még Velünk.