Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá igen állat ..grat ...tudnék csak nincs mivel nem baj majd megyek a tiéddell,,a kezem kb 50%-os nem igen mozog,, meg fáj is
a husqvarna honlapon fent a a mobilszáma. En is tervezek egy/ket dolgot fekete mattra fujni ...
de fizikailag kepes lennel ra ?

Velünk ? Janos kicsit többet motorozot mint en. En akkor voltam utoljara, amikor vellet voltunk pannoniaringen ... Janos pedig volt meg egyszer/ketszer. Sőt, Enduro versenyen is indult .

De oktoberre tervezünk egy supermotozas a pannoniaringen. Miutan most mar hazas vagyok ujjra motorozhatok . Asszony nem akart, hogy gipsz es mankoval lepjek altar elött. Nem is ertem miert
Tiszta sor, kénytelen leszek hátsót cserélni. Köszi
jah föl akartalak híííni csak elkevertem a számod
nem ,,nem vagyok dühös ,,hát én most nem motorozom ,,szét lett szedve a gépezet 40 óra van benne és hallottam valami hangot belőle... veletek mi van?
Lattom dühös vagy ... akkor inkabb hagylak

Iden meg mehetsz motorozni ?
Mint az élet... Pénz örök konfliktus forrás.
Hát má' csak becsatlakozok én is, amúgy is aktuális.
Te Adrián, hullanak a szegecsek a tárcsából, hálistennek még egyik sem tépte le egyik féknyergemet sem.
Két szett szegecsfészket már "kifészkeltek" a szegecsek, ideje lenne a harmadikat belereszelnem 12-es gömbreszelővel.
Hallod, gondolom mostmár úgyse garanciás, igazán elárulhatnád miből csináltad ezt a rotort, tejesbödön aljából?
Kb 4000 km-t nyomtam vele...
Most megyek, keresek egy SZAKEMBERt, aki LELKIISMERETESEN megcsinálja(nem tudom, a kettő közül melyik szón van a nagyobb hangsúly).
tiszta móunika só
ahhoz hogy 'nyomatékosabb' legyen vagy az elsőt csökkenteni, vagy a hátsót kell növelni
elől 1 fog mínusz annyi mint hátul 3 plusszba - nagyjából
de én 13-asnál kisebb elsőt nem raknék fel - megtöri a láncot, ezért mondtam hogy 13-48-at próbáld, vagy 14-50/51
azzal amit te akarsz hogy a 13-45 helyett 14 vagy 15-45-öt raksz fel, annyit érsz el hogy még hosszabbak lesznek a sebességek a végsebességgel együtt
én könyörögtem ,,,ez érdekes.Megkérdeztem a csizmát,,de te már meg is rendelted....Le akartam mondani de én nem Giraffe vagyok NEM AKARTALAK LE SZIVATNI... de nem veszed észre akár hányszor színre lépsz valaki mindig ki kezd ....AKKOR BIZTOS BENNÜNK VAN A HIBA ,,vedd már észre magad senki nem kiváncsi a faszságaidra ,,,ha valaki igen az meg úgyis felhív
Szerintem az pont te vagy... Írkálgatsz ide, de senki nem reagál a nagyot mondásaidra...

Giraffe!

Örülök tiszta szívemből, hogy nem állok egyik oldalon sem!

Tényleg volt amikor azt hittem, hogy van ez a szerelő gyerek aki megmondja mindig a tutit, szívvel lélekkel segít. Szakágvezető is lehet majd belőle, és mi a médiás dolgokkal majd kedvünkre nyomulunk. Jó buli lesz.
...ide jönne a minősítés...de, nem akarok egy szint alá süllyedni...
Ne válaszolj kérlek, küzdj inkább a démonaiddal.
csak úgy árad a szeretet ebből a topicból...
Kérdez meg janost ... Szerintem ő már csinált ilyesmit ...
Ciao Öreg ...

Mi van veled ? Csontkovacs ujjra összerakot teged ?
Myki! Kár, hogy nem vettem fel a szánalmas könyörgésed, variálásod, mind a fék, mind a csizma ügyében, és akkor most nem lenne miről beszélgetni. Ha állítólag Győrben is ennyi lett volna, akkor miért kérted, hogy rendeljem meg itt Gödöllőn?
Hello!

Cross szettemen 13-47van, de a 14-47 jobb volt. az sm-en meg 45ös van, elsőt nem szeretném variálni, 14est akarnék.

hátsó nagyobb lánckerék ad csak kellő nyomatékot? ha az elsőt növelem azzal is azért csak csak nyomatékosabb lesz nem? nem kell nekem az a 170es vég...
mitől volt olcsobb ,,,ennyi lett volna győrben is ,,annyi kűlömbséggel ,hogy ők nem lopják le a fekete talpat róla 92000^+jéger+4000 posta add má össze
Igazad van...a majd 20.000 forinttal olcsóbban kapott csizmád talpa is le fog szakadni holnap. Megvuduztam...
na te lennél az utolsó akihez mennék vissza kapnám a vázat ,,összeolvadt aluminiumba így sikerült
Ha képtelen vagy olvasni, akkor hívj fel, és válaszolok a kérdéseidre...csak nehogy fájjanak a válaszok...
Úgy irkálsz mintha közöd lenne más dolgaihoz...
igen annak. ;) szar visszavágás,válaszolj a többire te féreg! ha válaszoltál kérezek tovább..