te amúgy mi faszt keresel itt?supermotozol? mert ha nem akkor nem értelek. vagy szar blokkokat akarsz még eladni valakinek? vagy szeretsz olyan helyen lenni ahol utálják a fasz fejed? szánalmas... számlát szoktál adni egyébként a cuccokra amiket eladsz?
Tisztelt Motorosok.
Kedvező időjárás miatt Hétfön és kedden a Visontai pálya elkészül a hétvégi viadalra. Az Offroad szakasz elkészülését nem befolyjásolja az elmúlt hét esőzése. Az amatőrökre tekintettel vagyok a pálya kialakításában.
Hétfőn és kedden kint leszek lehet jönni!.
csiszolás, 2 réteg festés 8 píz, de a 2 réteg is csak azért kellett mert elég érdes a felülete és faszán takarjon, ha sima akkor még lehet 1 is megteszi
Sok mindent nem értesz, de ezen sem lepődök meg...a KTM blokk körüli sztorit sem érted, így nehéz róla véleményt alkotnod. És Geszti Péter szavaival élve: ha már homár, legyen kövér, és aki keszeget eszeget...
Fenn az sm szettem 13-45el, de sztem gagyi ez az áttétel... gyorsul de semmi extra, végre nem néztem meg kb mit megy... utcára huligánkodni könnyen felkapkodni az elejét neked a 14-45 vagy a 15-45 jött be?
Kedvező időjárás miatt Hétfön és kedden a Visontai pálya elkészül a hétvégi viadalra. Az Offroad szakasz elkészülését nem befolyjásolja az elmúlt hét esőzése. Az amatőrökre tekintettel vagyok a pálya kialakításában.
Hétfőn és kedden kint leszek lehet jönni!.
13-48-at próbáld ki
ha leakarsz oltani ne magadból csinálj buzit .... homáár
talán Vega színtereztette a berg vázát
Fenn az sm szettem 13-45el, de sztem gagyi ez az áttétel... gyorsul de semmi extra, végre nem néztem meg kb mit megy... utcára huligánkodni könnyen felkapkodni az elejét neked a 14-45 vagy a 15-45 jött be?
Edem
Az lenne a gondom hogy vettem a 125-ös supermotomhoz egy 34es dellortot, de kicsi neki a szívócsonk... (28-as)
A kérdés az lenne hogy nincs-e valamelyikőtöknek otthon elfekvőben 34-es karbihoz szívócsonk? Vevő lennék rá
Előre is köszi!
Peti