Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért, te a Tesco parkolóban való vergődésedet supermotonak nevezed? Van még kérdésed?
te amúgy mi faszt keresel itt?supermotozol? mert ha nem akkor nem értelek. vagy szar blokkokat akarsz még eladni valakinek? vagy szeretsz olyan helyen lenni ahol utálják a fasz fejed? szánalmas... számlát szoktál adni egyébként a cuccokra amiket eladsz?
Tisztelt Motorosok.
Kedvező időjárás miatt Hétfön és kedden a Visontai pálya elkészül a hétvégi viadalra. Az Offroad szakasz elkészülését nem befolyjásolja az elmúlt hét esőzése. Az amatőrökre tekintettel vagyok a pálya kialakításában.
Hétfőn és kedden kint leszek lehet jönni!.
13:45-tel is még megy 170-et..de szereti azt.....
akarom mondani 13-45-ös 'gagyi'*
már nem azért de ha 14-45-ös áttétel 'gagyi felkapkodni az elejét', akkor a 14 vagy 15-45-ös méginkább az lesz
13-48-at próbáld ki
csiszolás, 2 réteg festés 8 píz, de a 2 réteg is csak azért kellett mert elég érdes a felülete és faszán takarjon, ha sima akkor még lehet 1 is megteszi
............de akkoriban még akart valmit.......tuti....
Kár, hogy pont te írod ezt...emlékszem még amikor, épp a másik oldalon álltál...
Hagyd, ma ilyen napja van...
Váz,lengővilla egy tizes....
Sok mindent nem értesz, de ezen sem lepődök meg...a KTM blokk körüli sztorit sem érted, így nehéz róla véleményt alkotnod. És Geszti Péter szavaival élve: ha már homár, legyen kövér, és aki keszeget eszeget...
jézusom ennyire nem lehetsz buta , még mindig röhögök
ha leakarsz oltani ne magadból csinálj buzit .... homáár
nem értem az összefüggést zsiráf...szar blokkot csináltál,de azért nem kell buzniak lenni
Meg még buzi is lehetek, és veled kezdem majd...
meg ktm blokkot is csináltál
Írtam neked a facebookon ...
Én meg robogó, quad, és motorvázat is...
A lengővilla mennyibe fájt?
vázat nem, de lengővillát meg központi rugót igen, faszák lettek
talán Vega színtereztette a berg vázát
Hello!

Fenn az sm szettem 13-45el, de sztem gagyi ez az áttétel... gyorsul de semmi extra, végre nem néztem meg kb mit megy... utcára huligánkodni könnyen felkapkodni az elejét neked a 14-45 vagy a 15-45 jött be?

Edem
motor vázat még nem, de sok millió bmx vázat igen. semmi különbség nincsen közte.
Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy vettem a 125-ös supermotomhoz egy 34es dellortot, de kicsi neki a szívócsonk... (28-as)

A kérdés az lenne hogy nincs-e valamelyikőtöknek otthon elfekvőben 34-es karbihoz szívócsonk? Vevő lennék rá

Előre is köszi!

Peti
én igen,a múltkor betakartam a homokban