Ja szerintem nézz utána rendesen, mert annak idején én sem jót vettem az lc4 hez(kicsi volt)! A kophé a fasza! Vmi tizenvalahanyas a méretezés a magurának!
Szevasz Jocó,bocs hogy tegnap nem jelentkeztem vissza.Szívem húz a Pancsi ringre de időm az nulla,Börnivel beszéltünk hogy idén még kéne párszor menni.Telefonon majd úgyis jelzünk ha megyünk.
Őszintén megmondva nagyon nem erőltettem mert hideg volt és nemigen volt rajtam ruha. 1-ben vette de kettőben nemigen... persze ahogy írod bennem is van hiba, nem vagyok profi kerekező
Lehet hozzászoktam nagyon a crosskerékhez, és furcsa volt... de erőre annyit éreztem így elsőre mint amikor 40 lovas gyári sm-em volt...
Csak próbára ment bele a kerék, ma már visszaraktam a crossot. majd tavaszra rájövök a ,,hibára"
Utcán nem szoktam huligánkodni,egykerekezni meg nem tudok.Néha sikerül,de akkor is csak az elsőn keréken. Szerintem ha 13/45-tel sem emelgeti az elejét,valamit nem jól csinálsz...
Na jó igazatok van..ez így nem mehet tovább ....kérdezek normálisan..... Miért tőle vásároltok ha mindig átver mindnekit?Ti cserélgetitek a palimadár jelzőt egymás közt?Mert ha én olyan okos lennék mint ti,akkor tuti nem vennék olyantól aki átveri a haverjait.....de ti csak tőle tudtok vásárolni aztán meg itt rinyáltok....most akkor ez hogy van?Amúgy akinek tartozása van..ehhem,ehhem az miért beszél bele?Ez tök jó,hogy minden héten vesztek tőle valamit aztán meg minden héten kiborul valamelyikőtök...Jaj ez olyan cukika srácok....U micsoda macsó pasikák....
meg ilyesmid van nem?
Luki, gratula a földidnek!
ON
Petya faja videók nagyon
szombaton jövöl visontázni?
Myki veled beszéltünk anno egy beringerről az meg van még esetleg se?
Talma keresztbe, csapókettő!
Végre van egy dobogónk! Kicsit túlünnepelte de sebaj, előfordul!
Mással is előfordult már, Brnoban 2009-ben Bautista Pista alkotott :
Bautista
De a kedvencem Biaggi, szerintem Tibi csoki befigyelt neki is :
Biaggi
Őszintén megmondva nagyon nem erőltettem mert hideg volt és nemigen volt rajtam ruha. 1-ben vette de kettőben nemigen... persze ahogy írod bennem is van hiba, nem vagyok profi kerekező
Lehet hozzászoktam nagyon a crosskerékhez, és furcsa volt... de erőre annyit éreztem így elsőre mint amikor 40 lovas gyári sm-em volt...
Csak próbára ment bele a kerék, ma már visszaraktam a crossot. majd tavaszra rájövök a ,,hibára"