Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De azért mert megy ott más is, az nem jelenti azt, hogy nekik is rá kell menni az offroadra. Még egyszer mondom, ezt úgy lehet megcsinálni, hogy külön napon, vagy esetleg napi zárásként menni rajta, ami után van idő feltakarítani azt. Ha olyan a föld, akkor nem elég csak lesöpörni az aszfaltról, mert úgyis csúszni fog...
Gokart, Robogo, MZ... Csak ők mennek ott rajtunk kívül!
én csak azt nem értem ki szavazta le?!
eddig - akivel én beszéltem/olvastam mit ír - mindenki ennyit mondott: "lesz off-road? király! "
szóval nem értem... én is örülnék neki, így lenne teljes ez a supermoto vagy mi
de ha nem lesz, az se nagy érvágás, eddig se volt egyetlenegy pályanapon se offroad rész, így azt se vágom ezen mit lázadtok ennyire hogy esetleg most se lesz
Osztom a véleményt
Gyerekek! Gondolkozzatok már. Ki szavazta volna le? Ha nekem van egy tanyám, és van rajta egy pálya, akkor én fejlesztem, én költök rá, nem az odatévedt motorosok...Én fejlesztem a pályát, és az hozzá tartozó infrastruktúrát, és nem más. Ha csinálok offroad szakaszt, az sem kötelez senkit, hogy használják. Ezt úgy lehet elképzelni, hogy csinálsz napokat, amikor van offroad rész, és azok mennek, akik igénylik az ilyen motorozást...
Neked is elmondom Lacika:
Hidd el kb a fele a szövegnek parasztvakítás.Hrc=dugattyú=smo.
Nem vált ki belőlem olyan ember megbecsülést aki saját magát,vagy a tetteit magasztalja más bőrébe bújva.
Azzal bizonyítva lett volna az ellenkezője ha valóban van off-rész, de igazábol nem lepett meg hogy mégsem lesz "mert sokan ellenezték"
Így megszerezni az emberek bizalmát?
De tudod mit smo?Tiszta szívből kívánom hogy sikerüljön egy jó rendezvényt összehozni, amivel a motorsok megtisztelik egymást.
Ha lesz off-rész akkor elmegyek, amúgy engem sem érdekel.
van, van az, valahol...
Nem az ,de tényleg az agyam eldobom, hogy egy supermotos leszavazza az offroad részt.
azt mégertem, ha sportmotorosnak nem tetszik, meg a túramotorosnak,de hát na

mindegy peace van, nem durrogok, csak kifejeztem véleményem az üggyel kapcsolatban. megbántani nem akarok senkit!
Adjad nekik,lassan már azok lesznek a menők akik még binyiglizni sem tudnak Féktávot jelző csíkot is olvastam már,hát az agyam eldobom Osszad őket,a fosó,sárkerülő díszmoccosokat,csili-vili pöcsvirágok
Bulizni Szeretnénk 25-én ! Tudod! Mikor köszöngetnek a motorosok egymásnak az utakon! Egymást szarja le az aki kimarad! Vagy! Egymást tiszteli ha eljön!Te nagyon jó motárdos vagy de lesz aki nagyon hisztis és nem akar poron csúszkálni! Akinek Örömére szolgál és öten leszünk akkor grillezünk ha Ötvenen akkor meccsezünk!
Ezen most mit nézzek? Nem értem az összefüggést....
H.M
jó hát nekem mindegy, megy aki megy. nem a világvége. nem szeretem a puhány papírmotorosokat amúgyse
Lacika. Most akkor azok nem jönnek akiknek Offroad kell! Azok meg jönnek akiknek nem kell Offroad! Ki szeretne kanyarba aszfalton ugratni?
Majd jövőre csinálok én egy fasza supermoto napot, off-roaddal! csak figyeljetek!
az aki nem akar, az járjon csopperrel, ne supermotoval..puhapöcsű mind..
ha nem lesz off-road, én tutkó nem fogok elmenni,azért kár annyit utazni.
SUPERMOTO! Nem tudom kinek mit jelent, de a tököm kivan, hogy ebben az országban egy darab supermoto pálya sincs, ha meg lenne rá esély , hogy legyen valami,az meg le van szavazva. gratulálok..
ameriaki rally bajnok? még Pastrana is elkente a száját ebben az esetben teljességgel Giraffe-nak adok igazat, illetve használnám azt a kifejezést, amit a szakértők használnak Block-ra: "slow and gay!"
Vagány A múltkor figyeltem rendszám hiányában nyomod
Ez a rizsa...ha van pénz, és a tulaj/üzemeltető részéről elhatározás, akkor mit számít az amatőr? Így könnyebb hasznosítani versenyzésre is a pályát, ha van offroad. Az igaz, hogy ha amatőrök motoroznak a pályán, akkor vagy mindenki felmegy az offroadra, vagy senki, és viszonylag körülményes a takarítás is...
Gábor! A többség nem a megépités mellett döntött!
Hagyd guli, majd válaszol dugattyú...
De amúgy én is elfilóztam ezen
Ez konkrétan mit is jelent? Lesz, vagy nem?
Hú, de vidám vagy. Megittad a meggypálinkát?
öööö, le lehet koccolnni! elmentem moccolni!
Csak ez a moccolni duma....