A madarak azt csiripelik. Ha az időjárás nem rendelkezik másképpen 25.-ére elkészül Visontán az offroad! A nagy fa mellett tovább egynesen kimegyünk, offroad, egy mandiner balra elfordulunk egy egyenes, majd ugrató ahol a tégla törmelék volt ki ki maga tempójában leérkezik, majd tovább haladva kiérkezünk az aszfaltra satu hátsó fék és kétszer jobra kigyorsitunk az óra járásának megfelelően a célegyenesre, jobb kéz csukló, gáz, ami kifér a csövön!
Akkor 25.dék visontán lesz a tuti? mert ha igen, és mindenki megy,akkor szerintem kihagyom a mostani kalocsát, és inkább spórolok jövőhétre.
ez az offroad részes megoldás nagyan megfogott. remélem tényleg lesz majd !
A szeptember 25.-én megrendezendő motoros nap biztonsága érdekében, a Visontai gokart Land aszfaltjára felfestésre kerültek a féktáv kezdetét jelző csikok! Forditott irányban is! A védő gumik, kanyarokban kockás festést kaptak, (kapnak). Ha az időjárás kegyes lesz, akkor 25.-re egy kis földes rész is lesz ugratóval, egy mandinerrel, a motárdosok nagy örömére
értem én báttya! remélem jövőre kicsit mindenki "összeszedi magát" mindenféle szempontból, és talán többet tudunk motorozni. idén én sem mentem felét sem a tavalyinak...
ez az offroad részes megoldás nagyan megfogott. remélem tényleg lesz majd !
Sisak kamerával nyomjuk úgyhogy "exhibicionisták" GYERTEK!
Találkozó NYugati (óra alatt) 17.00-kor
meg fogod szeretni
Beszarás, má hova jutunk
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem tudjátok mikor lesz a kakucsos oktatás? Arra elmennék, hátha megtanulnék végre fékezni
hanem ha annyi pénze és főleg ideje lenne tolni, akár csak innen a fórumról jó néhány emberkének...