Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A madarak azt csiripelik. Ha az időjárás nem rendelkezik másképpen 25.-ére elkészül Visontán az offroad! A nagy fa mellett tovább egynesen kimegyünk, offroad, egy mandiner balra elfordulunk egy egyenes, majd ugrató ahol a tégla törmelék volt ki ki maga tempójában leérkezik, majd tovább haladva kiérkezünk az aszfaltra satu hátsó fék és kétszer jobra kigyorsitunk az óra járásának megfelelően a célegyenesre, jobb kéz csukló, gáz, ami kifér a csövön!
Akkor 25.dék visontán lesz a tuti? mert ha igen, és mindenki megy,akkor szerintem kihagyom a mostani kalocsát, és inkább spórolok jövőhétre.
ez az offroad részes megoldás nagyan megfogott. remélem tényleg lesz majd !
Holnap /szerdán/ városi bandázás!
Sisak kamerával nyomjuk úgyhogy "exhibicionisták" GYERTEK!
Találkozó NYugati (óra alatt) 17.00-kor
És a "Profizmus" másik fele!
Kíváncsi leszek rá... CSak nehogy 25.-én már teszteljem is visóón!
én is ezt használom, már több mint 1 éve. eddig bevállt!
ejj bászki profizmus a köbön
meg fogod szeretni
Azt nem festitek fel,hogy honnét húzzák a gázt? Meg monitorokon kilehetne nekik jelezni azt is,hogy mennyit
Beszarás, má hova jutunk
Megérkezett a Mikuláááás!
jujjjj
A szeptember 25.-én megrendezendő motoros nap biztonsága érdekében, a Visontai gokart Land aszfaltjára felfestésre kerültek a féktáv kezdetét jelző csikok! Forditott irányban is! A védő gumik, kanyarokban kockás festést kaptak, (kapnak). Ha az időjárás kegyes lesz, akkor 25.-re egy kis földes rész is lesz ugratóval, egy mandinerrel, a motárdosok nagy örömére
értem én báttya! remélem jövőre kicsit mindenki "összeszedi magát" mindenféle szempontból, és talán többet tudunk motorozni. idén én sem mentem felét sem a tavalyinak...
Zé-nek legalább őszinte a mosolya
kabbe hidd el Jocó, ha tehetném minden nap motoroznék,és mindenhol ott lennék...de majd jövőre már hátha bejavulok
teljesen mindegy, uccse mész el peace
azért az nem semmi. mondjuk ilyen utcai csúszós pályán én se tudnék menni... főleg ha sok a "kiskanyar"

Nem tudjátok mikor lesz a kakucsos oktatás? Arra elmennék, hátha megtanulnék végre fékezni
De sok gyakorlással, csodát lehet tenni...pl slick gumival terepezni, akár cross pályán is.
ez így igaz
Ha lett volna offroad, akkor még nagyobb lenne a különbség...
volt offroad rész is?
tereprész bgyarmaton nem volt, vagy de?
nem csak a motorjára gondolok
hanem ha annyi pénze és főleg ideje lenne tolni, akár csak innen a fórumról jó néhány emberkének...
Kellene egy kis off-ot is gyakorolni