1 13 Kecskeméti Márk 52.306
2 85 Ónodi Benjamin 53.994
3 100 Zóka Attila 56.273
4 44 Kiss-Jakab József 57.035
5 6 Kiss Barna 59.540
6 24 Pap Lukács 1:01.334
7 11 Szita Zoltán 1:00.804
8 80 Sztrémi Tamás 1:02.487
9 68 Tikász Zoltán 1:06.425
az én köridőm 57 mp körül volt, Márké 52!
egykeréken ment el mellettem amikor kőrt adott...
időmérő szombaton volt, amin nem voltam (úgyhogy a legutolsó helyről indítottak)
amit a fülem bánt meg!tegnap eléggé fájt, aggódtam is hogy berepedt a dobhártyám, de mára teljesen rendben van. a benzin árát, majd akkor rendezzük, ha már rendeztük a szerelések árát!
úgy lettél első, hogy meg is kellet állnod közbe? bakker
egyébként a Márkék mennyivel mentek gyorsabban? volt valami időmérés? Kíváncsi vagyok,ők azért nagyon profik.
Ohohóóó, de még milyet szólt
Egyébként az eredményhirdetésnél ott álltam nem sokkal mögöttetek, odamentem volna bemutatkozni csak nagyon elcsúszott állapotban voltam (kevés alvás, no fürdés, egész nap ácsorgás, épphogy megszáradt cipő/gatya/pulcsi, kaja 2x (zsíroskenyér )), majd legközelebb, remélem motorral, összefutunk
leszakadt a tartója, és meg kellett állnom leoperálni, mert csak lobogott a motor után... utána már csak nyélgázon mentem az idegtől...
gondolom hangos volt, pláne ott a két fal között
helló fiúk!nagyon jó volt a B.gyarmati futam.ott voltam tavaly is(bár nekem elég közel van) és főleg a SM miatt megyek el.gratula minden helyezettnek és résztvevőnek! teccett ez a nap!
Szasztok huligánok!
Láttalak titeket élőben, a mozi sikán féktávjánál álltam mint rendező, a MAMI színeiben. Baromi nagy élmény volt titeket végre élőben is látni
KissJocó, te mit csináltál a bal oldali doboddal?
Grat nektek az indulásért és a helyezésekért is
az infó jó, csak annyiban téves, hogy az első három versenyző nem a mi kategóriánkban ment, tehát dobogóra álltunk Börnivel és Lukival!
Gratula mégegyszer a fiúknak!
fasza kis nap volt
fél b.gyarmat megsüketült a motorom hangjától, de amugy minden rendben volt!
Luki! elfelejtettem veled rendezni a benyát, legközelebb rendezzük! köszi szépen!
2 85 Ónodi Benjamin 53.994
3 100 Zóka Attila 56.273
4 44 Kiss-Jakab József 57.035
5 6 Kiss Barna 59.540
6 24 Pap Lukács 1:01.334
7 11 Szita Zoltán 1:00.804
8 80 Sztrémi Tamás 1:02.487
9 68 Tikász Zoltán 1:06.425
forrás: chronomoto timing
Nem mellesleg, köszönöm a szombati gumiügyintézést
Mennyit ér meg hogy ez csak a mi titkunk legyen?
egykeréken ment el mellettem amikor kőrt adott...
időmérő szombaton volt, amin nem voltam (úgyhogy a legutolsó helyről indítottak)
A pályán felfestett jelző csikok nagyon megröviditették a féktávot!
Jó ötlet
Keresek DRZ SM első keréket!
06-20-5-636-213
egyébként a Márkék mennyivel mentek gyorsabban? volt valami időmérés? Kíváncsi vagyok,ők azért nagyon profik.
Egyébként az eredményhirdetésnél ott álltam nem sokkal mögöttetek, odamentem volna bemutatkozni csak nagyon elcsúszott állapotban voltam (kevés alvás, no fürdés, egész nap ácsorgás, épphogy megszáradt cipő/gatya/pulcsi, kaja 2x (zsíroskenyér )), majd legközelebb, remélem motorral, összefutunk
gondolom hangos volt, pláne ott a két fal között
Láttalak titeket élőben, a mozi sikán féktávjánál álltam mint rendező, a MAMI színeiben. Baromi nagy élmény volt titeket végre élőben is látni
KissJocó, te mit csináltál a bal oldali doboddal?
Grat nektek az indulásért és a helyezésekért is
Gratula mégegyszer a fiúknak!
fél b.gyarmat megsüketült a motorom hangjától, de amugy minden rendben volt!
Luki! elfelejtettem veled rendezni a benyát, legközelebb rendezzük! köszi szépen!