Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma a pancsin jó kis leckét kaptunk Maxwald "papától" és tanítványaitól. Azért ellestem 1-2 okosságot
Valamivel hírnevet kell szerezni annak a szépséégnek!
igen , érdekes infók.... nektek ezt jobban kellene ismerni
pann.ring 2. helyezés volt ott supermoto szépségverseny valamikor? vagy köridőben a 2. legjobb?
Mondasz valamit...
Na jaa, csak az pont nem kő, na majd hétfőn érdeklődök tőlük árakat.
Hááát...az oldalsó rajtszámidom, ülés alatti, 7 000/db, szval lehet nem
A második képben a megoldás: ez MXV 450-es, ami gyárilag ilyen, ha a képek amit találtam googleban nem hazudnak.
Nemnem, itt Miskolcon Aprilia kereskedésben...miért? Natixnál lehet olcsóbb?
igy duplán, viszont
Hát nem nagyon illik oda, sztem, Akrásat láttam a közelben, az olyan, bár a hangja állatabb, mint az enyémnek
Azokat a vastag árakat, amit ma beszéltünk, a Natixtól kaptad?
Honnan a rákból szereznek ilyen egybe hűtőidomot? Meg a tank is más lenne? Az 50-es sumonak van hasonló, azé lenne?
nem tetszik? nekem a dupla jobban be jön
Vannak nagy építészek...
csak ez meg igy áll rajta....
Volt ma kint valaki Visontán?
Hali,
Nekem ez a fajta volt. Illetve az eleje volt gyári titánium rendszer, a dob meg raptor.
Szerintem ez a 2:1 arrow szarul mutat, és kurvára sérülékeny is. Ezek szerint akkor nem született meg a rendszered...
Üdv Giraffe küldtem neked mailt
Azt láttam én is.Úgy gondoltam,hogy ha az eredetikkel nem boldogul,esetleg levágja és tesz rá olyat.
Egyébként számít,hogy szerelhető-e egy fékcső?Rosszabb az valamivel? Van aki fikázva beszél a szerelhetőről,de én nem látom a különbséget funkcionálisan,csak árban...
hmmmm, köszi! azóta besztem Giraffe-al, és segitett ő is, nem jutott eszembe a fitting név, azért irtam igy....mint az előzményekben, Kösszi!