Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha én tudnám.... Visontán ezzel volt az biztos!
Ahoz az "1:50-nél hogy fordul"-hoz. úgy gyorsít ki mint más offroadon! :D
nem vágom Peti hova akarsz kilyukadni
Ez nem a Gagyi motorja volt? Ex Vorlicek?
Nyilas Laci! És még a motorja is eladó!
http://kepesmotor.hu/suzuki-su...
A kép lemaradt vmiért!
Laci csak egyszer találkozz "Vele" (asszem Laci)!
Élőben is nagyon komoly volt a srác...
Mert azok tudnak ,tisztelet a kivételnek,ezek meg csak majmolnak Lassam,má azt lehet majd látni porszívózzák előttük az aszfaltot,sőt lehet aszfaltozni is fognak
.....és akinek egy olyan Bodis kipuff-ja volt ,amitől kiszakadt a dobhártyám?
hát nekem ott is az tetszik a legjobban amikor slickel rászabadulnak mint valami állatok, utánna meg a poros/saras gumival verik egyből lábtartóig motort nagyon kemény.
Kitartás,na ez má motós hozzáállás
Akkó kocsmázni kell Meg bulizni Meg,du.nnnii
Ez,má nem magácskának szól :
A supermoto az supermoto,fasza lenne,ha a VB-n is kiszavaznák a terepet Mé nem mentek kerékpárúton?Ott minden baba,fel van festve,tiszta,nincs terep stb,max néha szembe is jönnek
nekem pl azért nem,mert így nem éri meg azért a pályáért utazni 2ésfél órát.. nem szeretem. ha lett volna offroad azért viszont már érdemes lenne, mert az nagyon tetszik!
Húúú vazze mi van itt...

Szerintem meg tök mindegy, hogy lesz-e terep szakasz vagy sem, eddig se volt mégis megvoltunk nélküle. A lényeg úgyis mindig a motorozás és a társaság!
hát ja. mióta luki mutattamár vagy 6szor megnéztem a videót! nagyon brutál, hogy érzi a verdát
én is kíváncsi lennék
Rosszul emlékeztem, nem volt bajnok, "csak" második...háromszor. Meg X-Games ezüst- és bronzérmes...azért én lehet hogy szeretnék tudni ilyen "szarul" vezetni...
Még szerencse hogy mi meg azt nem tudjuk még mindig,hogy kik nem számítanak ránk.
Ez így igaz a pannónia ringen akárhányszor megnyitják az off-road részt mindíg az előtte levő kanyarban vannak az ütközések,mert nincs kimondva hogy kötelező aztán a fele jobbra a fele balra megy oszt rotty
Pont 18.án? Elméletileg rendezvény lesz aznap a pályán!
Én lemennék, de szombaton endurocross versenyem van...
Bocs elirtam (giraffe64!) A tulaj biztosított arról hogy meg lesz az Offroad szakasz !
Sürgössen 18.-án kellene egy olyan Motardos aki a nyomvonalat megmutatná mert a gép három napig Visontán lesz! .
Megjegyzem (a hisztiseket jó volt olvasni , kirajzólódott kire lehet számitsunk!)
Veled vagyok Griffa!
Ahogy kész az offroad 25.-re menjünk csak a régi megszokott módon! Délután látványosság képpen meg akinek lesz pelenka az elösször edzésként majd legutólsó csapatásként Offród beiktatásával lemotorozzuk magunkat
Igy nem poroztuk össze egész napra az aszfaltot, délután meg már mindegy! Így legyen!