Csáó srácok! Vannak eladó MONSTER,KTM,SUZUKI cuccok akit érdekel.... aki valamit ért a motorokhoz az tudja hogy hogy függ össze a monster meg a kawasaki.... Tehát minden kawasakishoz jár valami monster cucc.. Itt egy árlista a képen.... Nagyon olcsón adom őket.... Átvétel postai úton vagy személyesen....és ez még semmi.. októberre újabb cuccok: póló ,sapka, zokni,papucs...stb.
Csak annyi,hogy a hengerbe belepergett a gyertyának az elektródája, ráadásul le sem állt tőle, ugyanúgy adta a szikrát igy nemtudom mennyit mentem még vele. Csak azt vettem észre hogy veszettmód ette az olajat.
Szétszedés után meglett a diagnózis: Dugó, hüvely csere.
6 üzemórát ment a motor felújítás óta.
Visontán, Gokart Land pályán ezen az esős hétvégén, akinek van vizes vagy Inter Média Gumija időtőltés képpen elmotorozgatnék.
Üdvözlettel Dudás Attila
Hát ezt nem igazán tudom. Állítólag az időjárás miatt. Korán reggel esett tán az eső Kakucs környékén.
A Márk Cseh-be indult volna versenyre és úgy volt, hogy a komplett csapattal áll meg Kakucson (útba ejtve a Cseh felé...), de az eső miatt nem jött.
Én kettő körül jöttem el, addig teljesen jó idő volt.
Ez maradt el.
Amit egyébként nagyon sajnálok, mert elég sok alapvető dolgot nem tudok még:
- pl helyes testtartás, üléspozíció,
- helyes kanyarívek megközelítése (szűken, vagy csak szűkülően),
- érdemes-e a csúsztatással foglalkozni, stb.
Ott van Kenny Bräck IRL (Indycar) pilóta esete is, amikor elenyésző rallys tapasztalattal megverte őket az X Games-en. Jó-jó, nem is finn, de azért legalább svéd...
én is szívesen kipróbálnám a terepes SM pályát. (hozzáteszem, hogy én SOHA nem krosszoztam, sőt, SM-ezni sem nagyon tudok ).
Tegnap kint voltunk Kakucson. A pályát -állítólag- nem rég takarították, így úgy csúszott, mintha pudingon motoroznánk.
...és bármilyen hihetetlen én így is nagyon élveztem. Mögöttem jövő srác mesélte, hogy így is sikerült nem egyszer lábtartón fordulni, pedig úgy kígyózott a motor kanyarokban...
Szerintem nagyon jó tanulni, ha az ideálistól eltérnek a körülmények.
amerikai rally = paraszt vakítás, X-games rally = Ken Block vs. bmxesek, snowboardosok, fmx riderek rally autóban. egy 16 éves finn kölyök úgy körbe autózná, hogy menet közben kiszállna az autóból, mert azt hinné hogy áll. a show amit csinál, az viszont szenzációs!
Kicsit szétszórt voltam na..
Tegnap helyrekerült a motor eleje. Volt egy pici tekeredés benne!
Meg kell is pár dolog mert elhajlott 1-2 cucc a kuplungon!
Örülök hogy "ezt" is megértük!
Feltételezem hogy sokkal másképp fognak/fogunk viszonyulni ezután a hozzászólásaidhoz.
A Natixnál ez van, bár a telefonban azt hittem az Arrow VDB (ülés alatti) tipusáról van szó. Ez nem is tudom hogy állna rajta?!
Amit nekem ajándékoztál fém fékcsöveket, ezekre a csavarozós forgókára (I.kép), van olyan körgyűrűs kallantyú, rátekerősben (II.kép) ?
Szétszedés után meglett a diagnózis: Dugó, hüvely csere.
6 üzemórát ment a motor felújítás óta.
Üdvözlettel Dudás Attila
A Márk Cseh-be indult volna versenyre és úgy volt, hogy a komplett csapattal áll meg Kakucson (útba ejtve a Cseh felé...), de az eső miatt nem jött.
Én kettő körül jöttem el, addig teljesen jó idő volt.
Amit egyébként nagyon sajnálok, mert elég sok alapvető dolgot nem tudok még:
- pl helyes testtartás, üléspozíció,
- helyes kanyarívek megközelítése (szűken, vagy csak szűkülően),
- érdemes-e a csúsztatással foglalkozni, stb.
Milyen oktatás lett volna Kakucson, ami elmaradt?
én is szívesen kipróbálnám a terepes SM pályát. (hozzáteszem, hogy én SOHA nem krosszoztam, sőt, SM-ezni sem nagyon tudok ).
Tegnap kint voltunk Kakucson. A pályát -állítólag- nem rég takarították, így úgy csúszott, mintha pudingon motoroznánk.
...és bármilyen hihetetlen én így is nagyon élveztem. Mögöttem jövő srác mesélte, hogy így is sikerült nem egyszer lábtartón fordulni, pedig úgy kígyózott a motor kanyarokban...
Szerintem nagyon jó tanulni, ha az ideálistól eltérnek a körülmények.
kattintsatok az "eredmények" -re
és nézzétek a másodperceket, és Nyilas Lacinak NEM VOLT ELSŐ FÉK felszerelve......
Tegnap helyrekerült a motor eleje. Volt egy pici tekeredés benne!
Meg kell is pár dolog mert elhajlott 1-2 cucc a kuplungon!