Használ valaki fűzött sm felnit (excel) 3" és 3,5"-os méretben? első-hátsó.
Mert ugye jóval szűkebb mint a gyári sm méret, de ugyanúgy 120/70 és 160/60 gumival jobban dönthető eladó szerint...
Kereket készülök venni, ilyet találtam, DRZ-E-m van...
Pls help
Köszi
Edem
számomra csak azért fontos hogy milyen szabályok szerint zajlanak a dolgok, mert nem szeretném ha vasárnap délelőtt közölnék velem hogy feleslegesen utaztam 3 órát, mert időmérő nélkül nem indulhatok a versenyen!
engem már az sem érdekel ha - mért idő hiányában - leghátulról indulhatok akár menetiránnyal ellenkező irányban csak ne feleslegesen menjek!
amúgy mennék én szombaton is, nem a szállással meg annak költségeivel van gondom, más oka van...
mami.hu
[82127] ma 21:09
Vasárnap nevezés és gépátvétel az első bemenetig, az valahogy dél körül lesz Nektek. Mondjuk 11-ig.
válasz erre előzmény
KissJoco44
ma 21:06
még egy kérdés:
én sajnos csak vasárnap tudok menni, meddig kell megérkeznem a helyszínre? a gépátvétel miatt kérdezem! az mettől meddig van?
Végszóként:
Várunk mindenkit Balassagyarmaton, a supermotosok úgy is kellemes színfolt a versenyen, a nézők nagy örömére.
Aki jön jön, aki nem az remélem megért egyszer majd minket, és akkor eljön.
Használ valaki fűzött sm felnit (excel) 3" és 3,5"-os méretben? első-hátsó.
Mert ugye jóval szűkebb mint a gyári sm méret, de ugyanúgy 120/70 és 160/60 gumival jobban dönthető eladó szerint...
Kereket készülök venni, ilyet találtam, DRZ-E-m van...
Pls help
Köszi
Edem
Azé' esőgumit hozzon mindenki!
keress rá : k-lite codec pack
töltsd le, és ott a fájlformátumoknál állítsd be h lejátssza az mkv t is
OFF: Srácok nincs itt valaki aki a {.mkv}fájlok konvertálását vágja?
Konkrétan a DTS-AC3 konverzió érdekelne!
Köszönöm!
ON:
Elég volt végigolvasni a termést..
Ezt üsd be a navigációba hogy :
Malodvornicka cesta
Dunajská Streda
929 01
sk
Így megtalálod gond nélkül a pályát.
üdv.
http://kepesmotor.hu/offroad_k...
engem már az sem érdekel ha - mért idő hiányában - leghátulról indulhatok akár menetiránnyal ellenkező irányban csak ne feleslegesen menjek!
amúgy mennék én szombaton is, nem a szállással meg annak költségeivel van gondom, más oka van...
http://youtu.be/pfX7gHGruVw
mami.hu
[82127] ma 21:09
Vasárnap nevezés és gépátvétel az első bemenetig, az valahogy dél körül lesz Nektek. Mondjuk 11-ig.
válasz erre előzmény
KissJoco44
ma 21:06
még egy kérdés:
én sajnos csak vasárnap tudok menni, meddig kell megérkeznem a helyszínre? a gépátvétel miatt kérdezem! az mettől meddig van?
Várunk mindenkit Balassagyarmaton, a supermotosok úgy is kellemes színfolt a versenyen, a nézők nagy örömére.
Aki jön jön, aki nem az remélem megért egyszer majd minket, és akkor eljön.
na én megyek aludni, mára ki filozofáltam magam.
szegény50 másik ember,aki olvassa a fórumot