Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ne PDTDI legyen!
az szép, én a népítéletet böngészem ezzel kapcs.

lehet passat lesz a vége
nekem benzines a3-as volt, 90e km-nél eltört az egyik hajtókar és kiütötte a blokkot.
nekem már megvolt a mai kör. elvittem asszonyt a sarokra a körmöshöz.

autókat nézek, kell vmit venni, tetszenek a diesel a6 os audik, de le akarnak beszélni róla
Ááá, semmi, ma eg nap itthoni munka, de délután rászánok egy órát beállítom a telókat a gyárira és megyek pár kört. Bár tegnap este is bőrruhában iszonyú meleg volt. Veled?
mizu?
Mindenkinek?
jó reggelt
Lehet megjavul ha visszaállítod...de pl nekem a Bergen folyamatosan növekszik a kormány csapkodás ahogy kopik a hátsó gumi...
Rendben.Csáá

Na léptem, tényleg hívj, ha erre vagy!
Jaja,kérdezd csak meg misikét ismeri-e?Megmondja mennyit dógoztam el tőlük,meg mástú,ott profis vótam
Péntekék Jó társaság

Főleg a kisPéntek
Megvan köszi Gyarmaton péntekékhez szoktam beugrani,azokat ismered(meg ehhez ahhoz).
Öööö, itt vidéken korán ébredünk

nem tudom meg van e: 30 337 17 83
Majd,ha megyek fel,de az reggeli órák 7-8 felé szoktam fent lenni,gyarmaton,azt még felfelé,és ha fentről jövök le,megkérdem otthon vagy-é akkó megállok
megállhatnál pár percre nem döglenek azok bele, hmm?
Ritka,talán 2 hét múlva,csirkével.
jársz még errefelé-e?
ok, köszi hoolnap próbálkozom, ma már sötét van
Gyorsba leszoktam róla,jó meg minden,de nem nekem való
Én is Mert ,ezt így nem lehet Mindig firkáld fel a variálásod előtti beállításokat,azt vissza tudsz menni.Okosabbat nem tudok,me így is hülyén nézek ki Ezt nem lehet,hogy egyszerre variálsz,többön.Amúgy is befolyásolja a húzó nyomó is egymást.Próbáld ki tekerj ki mindent,azt a húzód állítgasd keményebbre,keményedik a nyomó is.két-három katt sokat számít itt ott De,ezt így tényleg nem lehet
kezdek idefelé orientálódni ....
de azért várom a tapasztaltabb tanácsokat