Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen mind a kettőn...de...letöltöm a servicés mánuált az aprilió honlapjáról és holnap visszakattintom a gyárira elől-hátul
jaja,nem esszerű ez.A rugóstagon a rugóelőfeszítést is növelted,vagy csak húzó-nyomón keményítettél?Me, ez se nem mindegy.
Tanácsot kérnék...-- a hátsó telót felkeményítettem, viszont az első puhább a hátsóhoz képest. Csapdoshat ezért a kormány? Eddig sosem éreztem komolyabb csapkodást, csak az állítgatás után
Sya.
gumi kéne?
van hátra michelinem 165/80 nagyon jó állapotu, de előre is van hozzá való.
ha érdekel még.
j
Vannak még beteg sumo-építők...
Jééé ismerős a moci Köszi mégegyszer a felrakását
Am a jobbos babetta tükröt leretusáltátok róla vagy mi?

Am csak dícsérni tudom, nem tömegcucc hanem egyedileg arra a típusra gyártott gomba, méghozzá jó áron, csak ajánlani tudom mindenkinek
Megy valaki Pócsra szombaton?
HALÓ! Holnap gokartverseny Visontán, kb 17-18h-ig tart, bukott a holnapi projekt. Vasárnap viszont szabad a pálya.
felnik eladók sportmotorból valók

http://www.kepesmotor.hu/felni...
Válaszd azt amelyikhez a legközelebb találsz megbízható, hozzáértő olcsó szerelőt. :)
Üdv
Ha valakinek Egyedi Fullos Bukógombára van szüksége olcsón itt érdeklődhet ...
a leg-leg az a leg-leg szervízigényesebb!
Csak pályázni melyik a leg-leg supermoto?
Magamnak meg barátja lennék , nem ellensége , ezért fontos az anyagi vonzata , melyik gép mennyire szervizes.
lehet nekem is a szokásos vasárnap lenne a jobb.
Szép reggelt SM!

Nálunk úgy néz ki a helyzet, hogy szombat délután tudunk menni Visonkára.
Ha beleférek a "többiekbe" akkor vasárnap talán visonta! Időfüggő!
Hi All,

most értem haza az Euroringes esti motorozásról. Nagyon faszagányos volt. Élveztem ahogyan körbemotorozom a sportmotorokat fele vagy harmada akkora teljesítménnyel . Képek a galériában... Jó éjt!
Én is Sőt, mivel hogy MAMI-s leszek, fogok is kötelező jelleggel Tovább megyek: ha lesz valami kezdő (nagyon kezdő) sm kategória, talán még abba is benevezek, de ezt nem kell készpénznek venni
Mi Pócsozunk vasárnap ha jó idő lesz, jövő hétvégén meg kecsóra készülünk.
Én szeretnék
keresek kawa klr570-be szupermoto kerekeket hátsó fékkel együtt 30.000 körül
Ki megy innen Balassagyarmatra szeptember 11-12.-ikén?
visontára, de hogy szombat vagy vasárnap
meg úgy néztük pár napja eső lesz...
Luki, Corben, Fikter, Vogue család és a többiek hétvégén merre szerepeltek?