Tanácsot kérnék...-- a hátsó telót felkeményítettem, viszont az első puhább a hátsóhoz képest. Csapdoshat ezért a kormány? Eddig sosem éreztem komolyabb csapkodást, csak az állítgatás után
Csak pályázni melyik a leg-leg supermoto?
Magamnak meg barátja lennék , nem ellensége , ezért fontos az anyagi vonzata , melyik gép mennyire szervizes.
most értem haza az Euroringes esti motorozásról. Nagyon faszagányos volt. Élveztem ahogyan körbemotorozom a sportmotorokat fele vagy harmada akkora teljesítménnyel . Képek a galériában... Jó éjt!
Én is Sőt, mivel hogy MAMI-s leszek, fogok is kötelező jelleggel Tovább megyek: ha lesz valami kezdő (nagyon kezdő) sm kategória, talán még abba is benevezek, de ezt nem kell készpénznek venni
gumi kéne?
van hátra michelinem 165/80 nagyon jó állapotu, de előre is van hozzá való.
ha érdekel még.
j
Am a jobbos babetta tükröt leretusáltátok róla vagy mi?
Am csak dícsérni tudom, nem tömegcucc hanem egyedileg arra a típusra gyártott gomba, méghozzá jó áron, csak ajánlani tudom mindenkinek
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Ha valakinek Egyedi Fullos Bukógombára van szüksége olcsón itt érdeklődhet ...
Magamnak meg barátja lennék , nem ellensége , ezért fontos az anyagi vonzata , melyik gép mennyire szervizes.
Nálunk úgy néz ki a helyzet, hogy szombat délután tudunk menni Visonkára.
most értem haza az Euroringes esti motorozásról. Nagyon faszagányos volt. Élveztem ahogyan körbemotorozom a sportmotorokat fele vagy harmada akkora teljesítménnyel . Képek a galériában... Jó éjt!
meg úgy néztük pár napja eső lesz...