Én puszta tetszésből akarom lecserélni a mostani kormányom ami merevítős. A merevítő nélküli jobban adja De mivel netről rendelem ( nincs lehetőségem kipróbálni egyiket sem) és többféle van, így gondoltam valaki tudna adni valami használható tanácsot, hogy melyiket válasszam.
Azt tudtam én is hogy sokféle tényező van, mint ahogy az Úriember is említette: testmagasság, testalkat stb.
De mivel használható infót nem kaptam kivéve annyit hogy a KX High kényelmes így a mostani kormányomhoz hasonlót fogok választani annyi különbséggel, hogy kicsit magasabb lesz, mivel egy lehelletnyit kényelmetlennek éreztem állva motorozásnál a régit
Így a kormánymagasító is letudva
Van egy rakás tényező amitől függ hogy kinek melyik kormány(ok) lesz(nek) kényelmes(ek)...motor ergonómiája, testmagasság, testalkat, akár még a motorozási stílus is...
Hátha valaki használ a felsoroltak közül valamilyet...... és gondoltam megosztaná velem a tapasztalatát. Netről veszem, így nincs lehetőségem kipróbálni, ha ki tudnám próbálni akkor nem kérdezném.....
Hát van egy pár fekete hűtőspoiler, de atomkarcos mindkét fele, meg a belsejéből a terelőlemezeket is ki kellett vágjam mert nem fért el tőlük a hűtővédő rendesen...meg egy fekete első sárvédő van még, szintén elég karcos...más sztem nincs...
Azt tudtam én is hogy sokféle tényező van, mint ahogy az Úriember is említette: testmagasság, testalkat stb.
De mivel használható infót nem kaptam kivéve annyit hogy a KX High kényelmes így a mostani kormányomhoz hasonlót fogok választani annyi különbséggel, hogy kicsit magasabb lesz, mivel egy lehelletnyit kényelmetlennek éreztem állva motorozásnál a régit
Így a kormánymagasító is letudva
Peace
Kössz! Még egyenlőre nem tudom, hogy melyiket veszem... de legalább azt már tudom, hogy ez a KX High nem kényelmetlen
De elég lett volna egy "nem tudom" is
A táblázatban felsorolt (PRO TAPER) típusú kormányok közül melyik lenne legideálisabb SM-hez.
Egyszer már kérdeztem de konkrét választ nem kaptam.
Vagy esetleg RENTHAL FATBAR?
Előre is kössz mindenkinek!
Nem is tudtam hogy a csigaházat is kell tatarozni...