Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most jövök rá hogy a tied kétkipufogós...akkor semmilyen
Semmi Különös

Munkahelyet váltok, Motorozom , lakást felújítok... csak a szokásos
milyenműanyag?
Mi újság, Mr. Csiga (alias házasjószág)?
Üdv Mindenkinek
Kellett neked ilyen csicsás vackot venned
Amúgy nekem még mindig van pár olcsó eladó műanyagom...
fel lehet csak nekem kicsit jobban kell figyelnem az idomokra....
Fel lehet azt pakolni utas nélkül is...
ha nem gond, felveszlek MSNre, ne itt offoljak már
szervízelése? milyen időközönként kell és mit cserélni? (nekem első motor exc200 volt és még van is, szóval nem hiszem, hogy furcsa lenne) csak az más tészta, egyre kevesebb a hely, ahol "tudnánk" motorozni, meg a másik , hogy nagyon kevesen vagyunk , sok az aszfaltbetyár , de nem probléma meg igazából nekem a térdem nem bírja annyira a terepet, elég komoly műtétem volt, nem motorozásból kifolyólag, Testnevelésórán kifordult a jobb térdem, nyílt törés, szilánkosra tört a térdem stb. stb. 2hónap fekvőgipsz ... 1 hónap járó ... nem volt kellemes, az időre nagyon kényes, szóval talán ezért is lenne jobb túrázgatni, mint ugrálgatni stb. , meg persze a társaság betondzsungel van erre ... meg már 2 éve megvan , kategóriaváltás , persze tudom, hogy nem időhöz van ez kötve, tapasztalat, de nincs baj és remélem nem is lesz
Most szeretném megcsinálni a korlátlan jogsit.
Köszi a választ!
értem, köszi!
kényelemről: attól függ aki egy japán seggrakétáról ül rá véleménye: ráz kényelmetlen. átültem exc 300-ról: hol ráz ez? egész kényelmes. 150-200 km megtehető vele élvezetesen útána kis pihenő vagy felállsz a motoron. pakolhatósága nem vmi fényes de megoldható egy málhás szamár ( haver v barátnő ) beiktatásával a rendszerbe.
tyűha , kicsit rendben van mondjuk a háttérben álló autó sem gyenge :)
koogabi! Mi a helyzet az lc4-el? megyeget? fasza? én is azt szeretnék következőnek, bejövős, meg itt nálunk inkább az sm megy , mint az enduró.
Szeretnék jövőre túrázni haverokkal, Balaton, kanyarvadászat stb. oda meg a 4T jobb lenne (fogyasztás is gondolom kisebb), és tetszik az lc4 (évj. 2005 - ), inkább egy olyat vennék, mint egy exc450-525-t, sokáig nem biztos , hogy bírná( mármint az EXC, túrázgatás és a többit, bár attól függ , mennyit használnánk, : minnél többet )
Érdekelne pár infó róla, nem a végsebesség a lényeg számomra ( gondolom a 120-130as utazó megvan bőven ) a kényelem sem fontos, de ahogy olvastam , mindenkinek más a tapasztalata ezzel kapcsolatban
Esetleg más is írhatna róla, akinek volt már tapasztalata a motorral kapcsban.
Előre is köszi!
Dehogy jó....küldtem mailt, képet
Szia!

Nekem KX High van és endurózni meg supermotózni is jó! Elég magas és kényelmes a hajlítottsága is!
Felraktad? Jó lett? Nem kaptam még semmit...
Renthal
Hello Mindenki!

Melyik lenne a legideálisabb Supermotozáshoz? PRO TAPER lenne a kiszemelt.
Urak, most csütörtökön egy esti motorozásra kijön még valaki az Euroringre?
Én egyszer mentem vele 25 kilómétert egyfolytában. Nekem katasztrófa volt.
üdv mindenkinek. segítséget szeretnék kérni, van egy honda hm deparagem , és kellene hozzá hátsó fék munkahenger, tudna valaki segíteni ebben, használt is jó lenne, vagy valamilyen cím is ahol be lehetne szerezni, köszi.
Hali!
Auner katalógusod nincs?Van benne.
Elkoptattad?
skacok valami lábtartót keresnék,, de nemigazán találok. Nem tud valaki valamit?Régebben bejött egy csomó fajta,de most csak az universalmotort meg a motormannt dobja be
ilyen még nekünk is volt