Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uhh de csodás, még a régi, bukócsöves technika, nem a giccses panorámafülkés.
épp ezt mondtam ha nem autópályán akarsz vele közlekedni akkor jó. ott viszont nem vmi kellemes.
Egyénfüggő. Van itt is olyan a fórumon, aki 6-800 km-eket lenyomott SC-vel, utassal, csomagokkal, meg olyan is aki 100 km után meg akar halni rajta...
Akkor mennyire használható túrázásra? mert jobban arra kellene kanyargós utakkal
Sárban supermoto-val? ha bátor vagy és sok pénzed van jó ötlet. és Supermoto nem a kényelemről szól hogy túrázol vele... én az lc4-en azért 150-200 km útán örömmel szállok le róla kivétel ha kanyargós út akkor meg inkább megfordulok még pár körre...
Egy KTM lc4 640 röl lenne szó
sziasztok!
Supermoto vásárlás elött állok annyi kérdésem volna hogy túrázni mennyire lehet vele? nem ülöm el magam ilyesmi? illetve sárban lehet e vele crossozni?
Ez az! Mégtöbb traktort a fórumra!
Ruszki ürtechnika.... kontra Műparaszt.
Még nem tudom, kehet családi rendezvény lesz.
De ha rajtam múlik akkor ott leszek!
szeva!
Írtam a KTM-re
Most kérdezhetném hogy: "miért, Gödöllőn is van állatkert?", de félek ebben az esetben jól nyakonvágnál mikor legközelebb találkozunk, úgyhogy inkább nem teszem
Kit kerestek Gödöllőn? Hátha tudok segíteni...
Megvan már! Azért köszönöm az utánajárást, holnap hívom.

Tényleg már csak pár Apró Kavics kellene a motorház tetejére, hogy stílusos legyen
Nem rossz de Akrapovicra igazán lecserélhetnéd a kidurranódat
Pedig megcsörgették egymást! AM asszem Gödöllői a srác. A számot pedig akkor egyeztetem vele!
Mindíg leugattátok a KTM-et, ezért a hétvégén lecseréltem egy jó kis mitsubishire! A hobbyparaszt
Felhívtam, nem ő az.
20/2968843
Ki jönne hétvégén Pócsra motorkodni?
Most beszéltem B. Sanyával, hétvége Pócs?
Az utóbbit támogatom. 5-ből 1 egyszer én is meghempergek, de akkor rendesen.
Azon gondolkodom nyitok egy "HusabArg" topic-ot.
Vagy egy "Emberek akik minden pályanapon esnek legalább egyet" topic-ot.
Azt hiszem eddig csak aznap nem estem amikor beszart a motorom