Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsir lene majd akkor meg csörgetlek
de gondolom Nyugati este fele gomba
Cső Koma!
szerintem valamit még összehozhatunk!
Mondjuk pénteken! Aztán irány Croatia!
szeva a héten lesz bandázás BP
mert az a komoly. a kecskemét judo club is ezt választotta
még jó hogy mindenki bennem csalódik. Olyan aki véresen átbassza az embert az kiénekli magának hogy ő a fasza gyerek..... hát elmondanám én is mást gondoltam egy-két arcról itt
akkor Te vagy az én emberem Lacika, végre valaki szereti rajtam kívül a Jim-et.
Nem nyert...
csak fekete legyen
Acél: olcsóbb és tovább tart (ezzel kíméli a láncot is - a kopott lánckerék annak az elhasználódását is növeli).
Áhoj Börni!

Én időről-időre kérdeztem Lukit mi van a csomaggal...!
Mondta még nem küldted el! Nekem is van ott cuccom amit 4-5 hete kifizettem de ami fontosabb, hogy szükségem lenne rá még nyáron...!
Amikor írtam neked kb 2 hete akkor azt írtad hogy ok, feldobod!

Nekem elég lett volna az is hogy héjj nigger nem érek rá de kurva jó az idő és guruljatok erre mocival amikor tudtok, még turának is jó, lökünk egy sört és odaadom ami kell...!
Vagy megyünk ringre gyere és akkor odaadom...!

Bocsánat hogy én azt gondoltam ennyit megérdemlek Tőled!
Szép(napszaknak megfelelően) estét/napot!
előre is bocsi a "szakmai jellegű" kérdésért, és hogy szétoffolom a topikot
Az lenne a kérdés,hogy ha csak utcán(tehát nem pályázok,nem versenyzek,terepen is ritkán fordulok elő) használom a gépezetet,akkor melyiket érdemesebb feltenni: az acél hátsó lánckereket vagy az alut?az én gondolkodásmúdom szerint az acél,egy keményebb anyag lévén a lánc fog hamarabb elkopni,alunál meg a lánckerék fog hamarabb elmenni...viszont az acél olcsobb valamennyivel...Namostakkor?
Előre is köszi!
a jó öreg Jim, nekem pedig J.Walker
mostanában kezdem megszeretni a komolyabb pálinkákat. faternak mindig van valami tuti
de azért jimbeam papa a befutó
áááá, szerintem szr, fejfájdítós másnap
az kemény finom?
ingyééé, meggypálesz...csak meggy

szval, én egy konzervipari cégnél dolgozom, ahol a fő termék a meggybefőtt, csak a kieső termékeket a céggel szemben lévő főzde hasznosítja
milyen pálinkáid vannak? és mennyibe kerülnek? most már kíváncsi vagyok
öccséimm, jól bsztatjátok itt egymást
intézkedem! annyira rossz nem lehetett
Jó is az a chopper meg az oldalán a fatestápoló
Teeeeeeeee, engem meg bszogattatok a chopper miatt , ááá
OFF

Ja, szerdán és csütörtökön volt a hatósági vizsga.
Ezen a héten szabin vagyok, jövőhéten még elküldenek állomás és vonalismeretre és valószínűleg augusztus közepefele kezdek majd a déliben. Először csak állomási tartalékon (kihúz, betol, rendez, ilyesmi), aztán később majd kint vonalon is.
A tanfolyamon 4 alap típus volt: M41, M44, V43, V63.
Ezekre a gépekre és ahova van vonalismeretem, vagy állomásismeretem akár mikor feltehetnek és mondhatják, hogy most akkor ezt a vonatot én viszem.

ON
ezt szerintem már átbeszéltük.
főképp az fura amit az imént írt valaki,hogy mit vársz el a másiktól ...........ez azért vall valamire
itt azért mindig van valami feszkó