A program, egész napos jegy megvétele, plusz a transzponder bérlése esetén . (6000+500ft):
-20perc szabadedzés
-20perc időmérő
-20perc verseny lámpás indulással
Természetesen akinek nincs kedve versengeni, ugyan úgy egész napos jegy megvétele esteén, korlátlanul motorozhat. Ezt a 3db 20percet leszámítva.
Délutáni jegyre is van lehetőség, ez 4000ft.
Este sütögetés, amit Atys szponzorál, de igény szerint lehet bográcsozni is..
Remélem mindent leírtam, ha nem, lehet kérdezni.
A lényeg hogy minél többen legyünk, mutassuk meg , hogy összetartó ez a banda!
(a pálya nem lesz külön bérelve, az árak és a programok ezért így vannak. Valószinűleg lesznek spormotorosok, és gokartosok is... Én ennyit el tudtam érni pluszban, hogy aki szeretne, annak lesz egy barátságos hangvételű verseny beiktatva! Este pedig lehet maradni. Csak a tisztán látás végett )
Vinni akartam, de elrepedt a multkori pócsozásnál az egyik kipufogófelfogatás rajta, szombat délelőtt már nem jutott idő rá hogy meggányoljam, így inkább járattam egy kicsit a berget aznap.
Am én mostanság a 14lovas pitbájkal vagyok a leggyorsabb
De a pavilon azé' kéne ócccsóé'
22.én is lesz valami?
Lacika,légyszi a jó időt is intézd! Pócson csak inni jöttem le a pályáról,hogy lemotorozzam azt a pénzt
Ha összejön egy ilyen jófajta kis faluszéli lepényevőverseny, az első háromnak a serleget intézem.
nem dolgozok olyanokkal
Rakd be az eseménynaptárba is, hátha többen rácuppannak.
Augusztus 21.-én Supermoto nap kecskeméten.
Kezdés 10 órakor.
A program, egész napos jegy megvétele, plusz a transzponder bérlése esetén . (6000+500ft):
-20perc szabadedzés
-20perc időmérő
-20perc verseny lámpás indulással
Természetesen akinek nincs kedve versengeni, ugyan úgy egész napos jegy megvétele esteén, korlátlanul motorozhat. Ezt a 3db 20percet leszámítva.
Délutáni jegyre is van lehetőség, ez 4000ft.
Este sütögetés, amit Atys szponzorál, de igény szerint lehet bográcsozni is..
Remélem mindent leírtam, ha nem, lehet kérdezni.
A lényeg hogy minél többen legyünk, mutassuk meg , hogy összetartó ez a banda!
(a pálya nem lesz külön bérelve, az árak és a programok ezért így vannak. Valószinűleg lesznek spormotorosok, és gokartosok is... Én ennyit el tudtam érni pluszban, hogy aki szeretne, annak lesz egy barátságos hangvételű verseny beiktatva! Este pedig lehet maradni. Csak a tisztán látás végett )
Am én mostanság a 14lovas pitbájkal vagyok a leggyorsabb
De a pavilon azé' kéne ócccsóé'
Előny a sorsolásnál ha pont van egy Husqvarnám?