Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kx-450f klx-450r-hez 2009-2010 kpl rendszer eladó
engem is lebeszéltek róla szelep szakadás és egyéb dolgok végett,de tetudod
Majd ha már vett bele jóóóó sok szelepet, rájön ő is...
Nekem volt. Igaz csak 2003mas...
miértis?
Biztos h jó döntés a CRF?
Halii. Ment a méél!
jóreggelt ebbe a témába mi is belefutottunk mikor még csináltuk a motoros baráti kör-ünket mi 3 évig házi verseny-ként hírdettük meghívásosként de mindenki tudta hogy akárki jöhet
Ezt szeretjük benned ...az erő veled van Luki
Értem én Lacika.
vmi ilyesmit kikéne belőle hozni
még másfél hét és megvan a crf
"szimókkal,régi mocikkal,robogókkal " ezt csinálják lecso-ék, igen magas színvonalon.
Én már motorozni,nem tudok,(soha nem is tudtam) A másik 2 dologgal meg max egyetértek Ugatni kell,ennyi Szerintem mindenki azt csinálhat amit akar,főleg a saját pénzén. Lehetne sima mezei motris versenyeket rendezgetni suhancoknak szimókkal,régi mocikkal,robogókkal stb.biztos sokan elmennének,és lelkesen,mert kicsi a zsé az országban,de sokan szeretnék csinálni,vagy csak arra fussssa nekik.Ebben még lenne fantázia,bármilyen stílusban,sőt mehetne mindben.Nem aranyé,csak piánóban De inkább nem firkálok
köszönök mindennemű támogatást!

én 1 dolgot szertnék, de nagyon: MOTOROZNI B.GYARMATON

illetve 2 dolgot nem szeretek:
1. HA HÜLYÉNEK NÉZNEK!
2. HA FEJŐSTEHÉNNEK NÉZNEK!
lecso: hatalmas tisztelet azért, hogy összehozod ezt a gyarmati mókát. mint már írtam e-mailbe is, nem a rendezvénnyel illetve a Te személyeddel van nagyon sok amatőr supermotosnak problémája....
szerintem valami megoldást kitalálunk mindenképpen, tartsuk a kapcsolatot mail-ben.
Harcolj ecsém Annak idején az MMSZ-t is így kezdtük,ment is oszt vége lett. Ne add fel ,segítenék,de má annyi mindennel foglalkozom,assetudom hun vagyok
na akkor nekifutok utoljára.remélhetőleg. repüljünk vissza az időben 2008 április 19-20-ig. akkor szerveztem a MOTO A GO-GO rendezvényt Visontán. ez egy baráti ötletből cseperedett pillanatok alatt rendezvénnyé. miénk volt az ötlet, miénk volt a meló, sok-sok energiát öltem/tünk bele néhányan, hogy létrejöjjön ez a dolog. míg nem, jött egy telefonhívás, a szakágvezető úrtól, hogy fizessek ennyi és ennyi pénzt a MAMS-nak, csak úgy! mert ő ezt így megálmodta és szarházi módon pénzt akart húzni az én és mások munkájából és szórakozásából. erre ő eltiltotta a rendezvénytől a licences versenyzőket. a büntetés a következő volt: ha megjelennek, akkor licence megvonást foganasít náluk. ennek ellenére eljöttek! a mai napi KÖSZÖNÖM a részvételt nekik és becsülöm a bátorságukat. a rendezvény előtt mindennaposak lettek a telefonhívások és e-mailek. amelyek igaz burkoltan, de megfélemlítő jellegfűek voltak. természetesen ezekben is szerepelt a nagyon "szimpatikus" a biztonság az első, ez egy veszélyes sport bla bla bla duma....én már akkor sem ettem meg. ezek után jött az, hogy Magyarországon csak a MAMS supermoto szakágának van joga supermoto versenyeket szervezni. na ezt sem ettem meg. ez kb olyan, mintha azt mondanánk, hogy itthon csakis az MLSZ rendezhet bárminemű labdarúgó eseményt, illetve a hozzájárulása kell. a nagy lóf@szt!
máá majdnem úgy fordulsz mint én
Myki másnaposan király motorozni
Ha valami nagyobb SM összeröffenés van, akkor tutira.
majd valami pályanapon úgyis összefutunk