Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megegyezett a Lecsóékkal, h elnézi nekik a pitsumo-t, de cserébe nem indíthatnak sm-futamot.
Mivel a versenyeire gyakorlatilag magyarok szte nem járnak már, most elkezdte a MAMI-nál kavarni a szart, hátha itt több szerencséje lesz.
Mikor akar ez a pali az érdemei elismerése mellett nyugdíjba vonulni?
nagyon szomorú vagyok ám, egy ilyen jó rendezvényt, ilyen gyorsan elbaszni! NAGYON, NAGYON, NAGYON SAJNÁLOM.....
mehet ,,én benne vagyok a multkor is megette a penész mikor meglátta mennyien vagyunk, a P-ringen
Talán Kakucson kellene tartani, mégiscsak az ország közepe, talán ide jönnének el a legtöbben.
akkor majd te játszhatod a szakágvezető szerepét!
Mi benne vagyunk!
Én sem indulok!
(picit ront a képen, hogy én semmilyen versenyen sem indulok, de ma kaptam két SM kereket a Yamahába, és most nagy a pofám )
szeptember 12-re szervezzünk valami komolyabb pályanapot valamelyik pályára! ki, mit szól az ötlethez?
Ez már tényleg nagyon gáz ... mindenhol ott kell lennie.
én így biztosan nem indulok már -nom kell attól, hogy ez az öreg fasz, mindenkire ráerőlteti magát. szeretnék megkérni minden velem szimpatizáló fórumtagot, hogy tegyen így! köszönöm!
Kedves Versenyzők!

Az év elején összeállított versenynaptárunkban még szerepelt egy szegedi verseny szeptember 12-i dátummal. Sajnos, a támogató visszalépése miatt ez a rendezvény nem kerülhet megrendezésre, sőt, sajnálatos módon a rendező egyesület is megszünt.
Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy a fenti elmaradt verseny helyett ugyan ebben az időpontban Balassagyarmaton a városközpontban rendezzük a Supermoto Bajnokság aktuális fordulóját. A város évtizedekkel ezelőtt bázisa volt a gyorsasági szakág utánpótlásának, aztán hosszú szünet után tavaly egy sikeres rendezvényt bonyolítottak le kb. 5000 néző előtt.
Az idén ismét nagy lelkesedéssel fogtak munkához, és a veterán motorok és robogók mellett lehetőséget adnak nekünk is a versenyzéshez.

Az erre vonatkozó versenykiírást időben meg fogjátok kapni, ezt a közleményt azért küldtük, hogy versenyzési tervetekbe építsétek be eme különleges eseményt.

Üdvözlettel,

Kökényesi György
Szakágvezető
Sztem ebben a topikban kevesen fognak tudni érdemben segíteni, inkább itt vagy itt érdeklődj...
hmm létezik topcase tartó lc4-re valaki nem tudja hol tudnám beszerezni? azért néha jól jönne majd biztos ha nem csillagászati árba van
Szia, motor miatt inkább a Zolit hívjátok, ő a naprakész: 20/9 836 940
A 1. ábrán látod a kijelzőt, abból megy ki egy vezeték, 3 dugó van a végén, abból a barna-fekete csíkost kell kihúznod a másik 2 marad, és úgy húzd ki hogy az üzemórára legyen állítva.
valamelyik nap hivtalak.. 1 barátom szeretne magának sxf-et ,,nektek van?
Arra a sok vékony vezetékekre gondolsz? Abból a feketét és a barnát? Úgy hogy be van kapcsolva?
Szia! Át kell tudnod állítani azt az órát, ilyen nincs hogy nem...
Üzemórára kell lépned a kijelzőn, aztán a barna-fekete vezetéket ki kell húznod, a másik kettő marad bedugva, a főmenüben nyomd a gombot egészen addig, míg a 2205 számsor megjelenik, itt át kell állítanod a 1882-re.
Egyébként a 2005-ös EXC-re két féle kijelzőt lehet kapni, 17"-es(64381Ft) és 21"-es(70837Ft), 2005-2009-ig ugyanazzal a kijelzővel szerelik az összes EXC-t.
nem, de csütörtökön nyiregyre megyek oda be tudom vinni. ha ezért kérdezted
Na, utána néztem ennek a kerékméret állításnak, de sehogy sem lehet.
Mennyiért lehet szerezni az ujfajta kijelzőt? KTM-hez
Fog itt még más is...
De jó már...legalább vki örül nekem:)
Végre újra itt:)