Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

30 ezer !
Raptor
mikor lesz már sírós szmájli
jó, tényleg nem csapkod, ha egykeréről visszatesszük, meg a rosszabb közutakon is jól jön
A lánc kopottságától is függ ám! Amúgy meg szard le!
a lánc ér bele? amugy szerintem simán befér a 165ös dunlop slick. nézek itt hátha van egy nagyjából kuka állapotú nekem és azt neked adom, hogy ki tudd próbálni.
Érdemes, de attól függ mennyire használt
Sziasztok!

Befűzettem egy 4,25-ös felnit a kxf250-es kawába.

Egyenlőre egy kukázott utcai 150/70ZR17-es continental road attack van rajta-de ez is finoman veri a gumi oldalát.

Szerintetek a zóka féle 165-ös, használt dunlopokkal érdemes próbálkozni?
kell
Mindenki csak keresztbe kasul akar motorozni, az egyenes már ki ment a divatból?
valaki íratott át motort mostanában? kell hozzá eredetvizsga vagy nem? mert valaki ezt mondja valaki azt
nincs valakinek kézvédő rögzítője feles 28as kormányhoz.csak az az alu vacak kéne?!
Na, mesélj, milyen? Sikerült kipróbálni? Nekem is van egy elfekvőben, még a hondámon volt fent. Érdemes vele foglalkozni?
60 körül van komplett, de van egy kevesett futott, ha érdekel...
sok gáz kevés ész. jó esetben nem kéne powerslide-olni, mert az lassú
Üdv Mindenkinek a Slovakiaringről! Qva jó ez a pálya és hamarosan lesz gokartpálya is itt!
igaZéééééé,hogy megy?
Na, meg is csinázta .
A rohadt digis banda ellopta a csatornák felét.
Nálunk is a vasorrú nyomkodja
Tenksz, rámozdítom a banyát, úgyis ő szeretne tévézni.
key00: 88 38 AE 11 55 3F FC 95 7E 3A 61 70 F1 D2 2E DA
Nem,nekünk megy valamit elírtál akkor Vagy kapcsold ki,majd be,ha ússe jó nem tudom
Ezt már próbáltam , de 15.e óta nem megy Nem kell vmit átbarkácsolni a beltérin v a beállitásokon?
http://66.199.236.10/ új kód,nemtom mkió lesz nag3 ra új kód,majd szónak
Nekem meg semmi sem megy. Volt most valami műhódváltás, nemde?