Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen igen, vágom.
tudom még találkoztunkis egy " buliban " inkább csak ivászat itt Alapon
Költözz fel, én is onnan jövök!
Szép a Berni-tek én igazából még most olvasom először ezt az egészet nem is nagyon értem honnan kezdődött v miért hát mind1
én nem utálom, mert nem ismerem
nem szerintem nem
Én is kb már 2 éve rendszeresen olvasom a fórumot (írni ritkán írok). Sokszor feljött már, hogy utáljátok id. Kökényesit, de konkrét okát a 2 év alatt még nem szerintem nem olvastam, vagy legalábbis nem emlékszem rá.
Még valami.
A Balassagyarmati versenyt a MAMI szervezi. Állja a költségeket, és szedi nevezési díjakat.
vágesz.
de csak mondom tovább lerágott csont, kb 20-30 embernek.
az a baj, hogy a fórumot sokkal többen olvassák szerintem.
csak azért jutott ez eszembe, mert a multkor is a gokartpályán egy srác magyaráz nekem, hogy ... mekkora arc, és hogy itt olvasta..

igazából engem nem zavar a dolog egyáltalán.tudod milyen vagyok.
de vannak itt néha komoly rágalmazások,beszólások. ami nem biztos hogy jó dolog.
én pl amikor írok valamit, azt mindig a következmények tükrében írom. ami fontos..
ez szerintem kapcsolódik a témához.

na már elkonak a gombok
hmm ha be tudnám szervezni egy haverom elmennék csak az a baj Pesttől is 100 km-erre lakok:D talpon mire odaérek elfáradok kb
Gyere hétvégén, akkor is megyünk kanyarogni a hegységekbe
bah-csomópont
fáj a szívem hogy miért nem Pestre születtem
Hanyadik kerbe lax? honnan jössz?
Nem fogom vissza
Akkor Ne fogd vissza magad...Írok holnap úgy is a fórumra mikor merre hol. De csöröghetsz is.
hátigen kicsit nagyobb enyim bár mondjuk a kipuffomnak elég érdekes kiképzése van azért nyomatékra van inkább visszakanyarodik teljesen a bal oldalra és úgy megy vissza a jobb oldalra a rezóhoz nem is férek oda csomó csavarhoz a blokk bal oldalán
Szeretnék, mostanra lett kész a vas.
Nemtudom, még holnap körbecsörgünk. De sztm este 7-8 felé nyugatinál találkozunk. Aztán onnan amerre csak lehet . Csatlakozol?
aha, at rm-en tapasztaltam, bár az "csak" 125ös volt
Mikorrra tervezitek?
akármennyire büdös-zörög-csörög énszeretem a power nyitást a 4t nem tudja kompenzálni
Teljesen jogos amit írsz. De, ezt a csontot már lerágtuk párszor. Bár lehet kár a térerőért, mert annyira kusza a történet, hogy mindig ugyanoda jutunk.

okés

YEAHHHH Gratula.......Holnap megyünk egy városi bandázósat sztm...csatlakozni kötelező