Én is kb már 2 éve rendszeresen olvasom a fórumot (írni ritkán írok). Sokszor feljött már, hogy utáljátok id. Kökényesit, de konkrét okát a 2 év alatt még nem szerintem nem olvastam, vagy legalábbis nem emlékszem rá.
vágesz.
de csak mondom tovább lerágott csont, kb 20-30 embernek.
az a baj, hogy a fórumot sokkal többen olvassák szerintem.
csak azért jutott ez eszembe, mert a multkor is a gokartpályán egy srác magyaráz nekem, hogy ... mekkora arc, és hogy itt olvasta..
igazából engem nem zavar a dolog egyáltalán.tudod milyen vagyok.
de vannak itt néha komoly rágalmazások,beszólások. ami nem biztos hogy jó dolog.
én pl amikor írok valamit, azt mindig a következmények tükrében írom. ami fontos..
ez szerintem kapcsolódik a témához.
hátigen kicsit nagyobb enyim bár mondjuk a kipuffomnak elég érdekes kiképzése van azért nyomatékra van inkább visszakanyarodik teljesen a bal oldalra és úgy megy vissza a jobb oldalra a rezóhoz nem is férek oda csomó csavarhoz a blokk bal oldalán
Teljesen jogos amit írsz. De, ezt a csontot már lerágtuk párszor. Bár lehet kár a térerőért, mert annyira kusza a történet, hogy mindig ugyanoda jutunk.
A Balassagyarmati versenyt a MAMI szervezi. Állja a költségeket, és szedi nevezési díjakat.
de csak mondom tovább lerágott csont, kb 20-30 embernek.
az a baj, hogy a fórumot sokkal többen olvassák szerintem.
csak azért jutott ez eszembe, mert a multkor is a gokartpályán egy srác magyaráz nekem, hogy ... mekkora arc, és hogy itt olvasta..
igazából engem nem zavar a dolog egyáltalán.tudod milyen vagyok.
de vannak itt néha komoly rágalmazások,beszólások. ami nem biztos hogy jó dolog.
én pl amikor írok valamit, azt mindig a következmények tükrében írom. ami fontos..
ez szerintem kapcsolódik a témához.
na már elkonak a gombok
okés