Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké, nyertél

Myki, nem érem el a 6-ost! Tudsz róla valamit?
ez is széép
inkább egy baráti moccolás mint az öregnek píízt
a képeket meg buu felejtönek
igényes sport? jó néhány küldöldi versenyről láttam videót ahol totál retek a pálya, porózus beton a dirt rész, meg stb, ehhez pont hogy nem kell motoGP meg forma-1 minőségű aszfalt... legalábbis szerintem
ám tény hogy drágább, de azon a néhány pályán sincs induló ami van, viszont egy baráti összejövetelre meg 10-20 embert nem nehéz összekalapálni... akkor hogy is van ez?!
Le lett züllesztve. Grat a jogsihoz!
Mondjuk szerintem a legnagyobb gondja a supermoto-nak hogy azért elég igényes sport mert egy krosszpályához nem kell sok minden egykis pénz a rakodógépnek és sok emberi lapátolókéz ( egy egész tűrhető pályát mi is összedobtunk ) de azért minőségi alapra cisnálni egy pályát értem ez alatt az aszfaltcsíkot meg hasonló dolgokat sokkal nagyobb beruházás ( amúgy ma tettem sikeres forgalmi vizsgát nagymotor jogsihoz szal legaláisan mászkálok nemsokára az lc-vel )
Tegyük meg amit a haza megkíván
bullshit: Elsõdleges fontosságú lenne megragadni az attraktív látványtechnológiát. Elengedhetetlen lenne menedzselni a megtérülõ értékesítési rendszert.
Nincs más hátra, mint újra feltalálni a magyarországi supermoto sportot!
bocs ezzel csak azt akartam hangsúly ozni,,hogy itt valami nagyon el lett kúrva
ezzel többen igy vagyunk meg lehet nézni ,hova jutott a magyar sm hány versenyző van? ha bajnokság van, mennyi a magyar induloo,
Azért, hogy korrekt-e az majd a végén kiderül. Luki meg a régi súrlódások miatt, nem akarja tömni a zsebét.Még a nevezési díjjal sem. Ez nem a durca kategória.
Na mivan beteg? még mindig othon baszodsz?
ez szerintem teljesen korrekt így...
Myki nyilván azért szól bele,mert joga van hozzá
egyébként ha elolvasod, nem beleszólt, hanem meg lett kérve..
csak hogy tiszta legyen..(én nem vagyok elfogult ,úgy írom ezt )
ja elfogatható, nem 1 GP melegítőő de az ára sem
Kicsit fel kellett szívódnom. Pezsgett a levegő körülöttem. És am franko? jol egyenletesen melegít?
törüüd le me szííje baszom a monitort egyébként Lecsoo az öregnek méé kell beleturkálni mindenbe?
te megszüntek a képeid is? névtelen embörrel nem beszélek ám
50 000 ha kell tudok
Helló MYky.

Tudsz nekem intézni egy gumimelegítőt? Mennyi is volt az ára?
Ment a méél!