Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.
Húzd meg a kormánycsapágyat, és nem fog szitálni!
Szevasztok valaki lc4-eshez lenne kérdésem a tankórának van egy jelzője ugye a műszerfalon az működik? mert a sercive manual-ba azvan hogy nincs funkciója annak a visszajelzőnek
Asszem pirelli! mindjárt csinálok képet!
Azt megköszönném
És milyen márkájú ez a gumi amit használsz?
Nekem perpill 4,25ön 160/60-as van. Fotózzam?
Hali!
Ha felkerül a 165-ös (vagy valamilyen 160-as körüli méretű )slick gumi a gépedre akkor leírnád,hogy hogyan "mutat"?
Nekem is 4,25"-os felnim van,a hellyel nincs gond,a lánc se zabálná le,csak nem tudom mennyire rántaná össze ez a "keskeny" felni (ha jól tudom ezek a gumik az 5"-os felnire passzolnak) és ha túl lehúzza a széleit(nem adja ki rendesen a profilját) akkor nem dobnék ki érte pénzt....
Köszi!
a nagyobb
de egyszerre válaszoltunk
nekem csak Agóval van tapasztalat

http://www.agomotors.hu/websho...
És végül melyik lett a nyerő méret?
Megelőztél vaze. Holnap érkezik egy pici PC a gépbe.
Kérdezgettem itt-ott, mennyiért lőnék be, Végh Jana 50 obulus, Ágó ugyi 40 obulus, a legolcsóbb versenyző eddig a Prop Tech, ott 20 péz, de az meg Esztergom City.
a teleszkópnál meg kell adnod az átmérőt, én az sxv-nél megszívtam, mert "kúpos" vagy hogy is mondjam, az alsó villahídnál 60 mm az átmérő, a felsőnél kisebb.
Ok,bocs a kellemetlenségért...
Ezesetben a kérdést tekintsétek semlegesnek és kösz a válaszokat!
Úgy, hogy az adatlapod alapján mindezt egy Gilera 50-es 2T-vel akarod végrehajtani, amivel nem lehet.
Ezt úgy, hogy időnként megjelenik egy zöldfülű, és bekérdez, hogy hogyis kell szabályosan keresztbe csúszni, és már százszor ki lett dumálva. De ez nem a te hibád. Ez neked nem a szégyened, ez neked a lázadásod. Keress vissza, kellemes időtöltést hozzá!
ez a kérdés sokszor felvetődött, de leírni nem lehet

csak gyakorolni, gyakorolni, nézni az előtted menőt, esetleg videókat
És ez a kütyü kifejezetten típusspecifikusan sxv-re való, vagy csak megegyezik az átmérő a teleszkóp felfogatásánál, másikat meg oda teszed , ahova akarod?
Ezt hogy értsem?
nem, nem, én is azért "féltem" belinkelni, merthogy azt mondjátok, márkátlan szr....de menet közben teszi a dolgát, jól lehet rögzíteni, stb....
felhívtam, 2 hét és küldi! remélem tartja az időpontot ha jóban vagy vele esetleg rásegíthetnél ....
Lehet hogy kinevettek, de én lehet veszek a robogómra egyet, ha ennyibe kerül, mert nekem meg az szitál be néha-néha. Pl. 60 felett már nem merem elengedni a kormányt, mert egy kis úthibára is rögtön kormányszitálással reagál. valószínüleg nem igazán nyerő ekkora robogónál a sima padlós "U" alakú váz....
igen , a hengernél van egy pár mm-es szűkítés a könyök belső falán. ki kell reszelni!
Sziasztok! Tudja v.ki, hogy a DRZ 400 SM elsőtelójába milyen és mennyi olaj kell? (fordított)
Egyébként nekem a gyári is nagyon szép!
Sőt, szerintem -szinte- az egyetlen olyan kipuff, ami helyből rendben van.
Télen majd a hengertől kijövő részt megnézem, hogy le van-e csiszolva, meg max, öblösítek még rajta....