Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha rátudod beszélni hogy jöjjön el veled, én szívesen odaadom neki az enyémet!
Csövi. A kx125-el Árpika, Bence a 450sxs-el, Béci az exc 125-el,és én. Nem tudom hogy ismered e őket, azért soroltam így.
Pfff
Monnyuk, ha tolja körbe a pályán, még úgy is gyorsabb nálam.
Csáó! Kivel négyen?
Aha. Nem jön, még nincs kész a motorja, sajna.
Akkor méginkább sanszos, h megyek. Sanyinkat kérdezted már?
Mi is megyünk négyen.
Én lehet kinézek, majd megpóbálok elcsalni még vkit.
Vasárnap Máriapócsra valaki?

(szombaton gokart verseny)
A 250-esnél, 2004-05-ös még suzuki fejlesztés, azoknál jellemző a szelepprobléma. A vázat futóművet a kawasaki adta.

A 2006-tól a kawasaki áttervezte a blokkot, és új saját futóművet és vázat tett hozzá, azóta golyóálló.

A gyakorlatban 100 óránál biztonsági dugócsere, 200-nál hajtókarcsere.

A 450-es úgy tudom mindkét típusnál tartós, erős, megbízható.
Ok.megyek
Na Te hogy állsz?jössz?
fél 8 ra gyere ide. Atis is idejön!
A hűsítő esti szellőt bírom én is
Na akkor a ma esti pörgés este 8 kor! Találkozás a nyugatinál, az óránál.Aki jön aki nem mi megyünk:p
Nem kell bántani ezeket a típusokat sem, ha az előírtaknak megfelelően szervizeled, nagyon sokat kibír mind. Szerintem.
én úgytudom, h a szuszka meg a kawa is gyári szelephibás,
aki csak "divatmocizik" nyilván nem tud utánna állítani kb 3 hetente, be kell hangolni időnként és cső
mert drága?nincs annyi kes most
2 ismerősömnek is volt 2004-es hibátlan volt nekik, kb évbe 1x generáloztatták és gyilkolták... nekem 2005-s lesz az új vázas már
Nem tudom hogy te a crf-t újonnan vetted -e, vagy 1akárhány gazdás, akárhány üzemórás motorod volt, de mindegy. Neked rossz tapasztalatod volt vele, elfogadom, ne vegyél olyat. De mikor crf-ről van szó és egyből jönnek ezzel a szelep szakadással meg hogy milyen szar, nem értem nekem semmi bajom nem volt még vele.
Lehet kifogtam azt az egyet a sok közül ami még működik!
Hát ha felruházkodtam útána lesz csak vmi úgy néz ki
3 motorozás alatt 1 régi és 1 vadi uj vezláncfeszítőt tett tönkre. A vezlánc jo volt pedig. Magától leesett a kuplungházról a nagyanya a lapoltvassal együtt.
Ennyi elég is volt nekem belőle!
Szia! Egyik e-mail címemről se tudok neked választ adni a kérdésedre, nem tetszik nekik az e-mail címed, így leírom itt:
58612027050 36200Ft
60012027200 30200Ft
60012027300 54100Ft
58412019000 32900Ft
Ha kell valami, hívj és megbeszéljük.
Ha normálisan szervizeled semmi baja a szelepeknek, se a motornak!
Szia Zsolti!
Ment egy mail!