Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, akkor hogy tiszta legyen.

Kökényesi Györggyel valóban megegyeztünk pár hónapja, hogy nem szervezünk SuperMoto-t. Egyszerűen megkért, nekünk pedig, mivel egyre több résztvevő van a rendezvényeinken, tulképpen kezdett sok lenni. MZ-Simson-Pannonia-Veterán-Robogó kategóriákból pedig, valljuk be őszintén a SuperMoto kilógott. Plusz feszkót sem akartunk senkivel. Az egynapos rendezvényeink tömve voltak szoros időtervvel.
Közben még a pitesek is összeverődtek.

Viszont Balassagyarmatra elgondolkodtunk, hogy más, kapcsolható eseményt is betennénk, pl. alkatrészbörze, veterám motor kiállítás, vagy akármi. Ekkor merült fel, hogy két napot is kitölthetne a rendezvény, és így már az időterv is lehetne lazább.

Itt jöttök Ti a képbe. Tavaly nem kicsit volt látványos a futamotok, a közönségnek a leglátványosabb.
Jó de, hogy. Hivatalosan egy veterános versenyt szervező klub nem szervezhet SuperMoto-t. Ebbe most ne menjünk bele, hogy ügyvédek erről éveket vitáznának, kurvára nem hiányzik szerintem senkinek.
Egyszerűen felhívtam Kökényt. És belement. Nem sokat beszéltem eddig vele, de az, hogy a legnagyobb aggodalma az volt, hogy nagyon vigyázzunk rátok, próbáljuk a lehető legbiztonságosabb pályát berendezni, nekem szimpatikus volt.
Most így állunk. Mi megcsinálnánk, Kökény belement, és most ti durcáztok. Biztosan vannak vélt, vagy valós sérelmek.

Döntsétek el, rajtatok múlik.
Ja és földes szakasz kizárt. Megoldhatatlan technikailag. Dobbantó, vagy akármi megintcsak rajtatok múlik.

Frecska jános
Szopós smilet nem találtam, de az internet mindig rejt kincseket...
kaptam egy Mailt erről beszéltél Luki
Sziasztok!

A hír, amire vártunk, megérkezett. Pár napja kaptam a telefont Zábrádi Józseftől, Balassagyarmat önkormányzatától, hogy a kitűzött szeptember 12.-i időpont mehet.
Ez már önmagában is jó hír, de ha figyelembe vesszük, hogy időközben a pitbájkosok is összeverődtek, és Kökényesi Györggyel egyeztetve csinálnánk egy supermoto bajnoki futamot is, nos ez már biztosan nem fér bele egy napba.
Tehát egyelőre kétnaposra tervezzük a műsort, nagyon sok kiegészítő programmal, egy motoros hétvégét csinálnánk.

Bárki szeretne programot szervezni, vagy bármilyen jó ötlete van, jelezze. Köszönjük.

Frecska János
dobj egy mailt.
Tetszett az a limitált dbszámos magyarzászlós is. De ha mutatsz egy weboldalt ahol lehetne nézni őket úgy könnyebb lenne!
természetesen nagy a választék. melyikhez hasonlítson?
Csősztök valakinek nem kell pitbike sm most óccsó az adatlapomon megtaláljátok a hirdetést
Akkor tárgytalan a dolog. Neked nincs vmi hasonló kinézetű szemcsid?
Sziasztok!

A hír, amire vártunk, megérkezett. Pár napja kaptam a telefont Zábrádi Józseftől, Balassagyarmat önkormányzatától, hogy a kitűzött szeptember 12.-i időpont mehet.
Ez már önmagában is jó hír, de ha figyelembe vesszük, hogy időközben a pitbájkosok is összeverődtek, és Kökényesi Györggyel egyeztetve csinálnánk egy supermoto bajnoki futamot is, nos ez már biztosan nem fér bele egy napba.
Tehát egyelőre kétnaposra tervezzük a műsort, nagyon sok kiegészítő programmal, egy motoros hétvégét csinálnánk.

Bárki szeretne programot szervezni, vagy bármilyen jó ötlete van, jelezze. Köszönjük.

Frecska János
Szép jó napot mindenkinek
most néztem meg tüzetesebben a képeket. biztosan hamisítvány, ha szeretnéd, akkor e-mailben leírom, hogy miért. ráadásul a 2-3dik képen látható förmedvény, az annyira hamis, hogy még nem is egy létező modell kópiája, hanem egy kitalálmány!
több olyan dolgot is látok a képen, ami arra utal, hogy nem eredeti. persze, ez csak akkor derül ki véglegesen, ha a kezemben van
Hali!
De van, 2eft-ért. Magánban keress ha kell!
Benne vagyok én is!
Luki ez jo ennyiért?
http://kepesmotor.hu/zart_buko...
Még mindig itt tartunk?

Kiinthetné már valaki fekete zászlóval!
Mondjuk Joe Black!
Bp centrikus ország....
igen van napi.
onroad-offroad
Jah és kérdés ha majd eccer eljutok arra a szintre supermoto-nál is ugyanúgy lehet nevezni napi licenc-el mondjuk Ob-s versenyre mint enduro-ba?
A másik érdekesség, h hol gondolták Bgyarmat központjában belerakni az off-road részt?
Monnyuk, ha belegondolok, az egész aszfalttal borított rész is lehetne az.
Kakucsra énis elmennék szívesen ha elnézitek kezdő lételememet
Kakucsra szavazok ÉN is ....Hehe nekem az van a legközelebb :):) De Visonta vagy kecsó is fasza
meg a puhányok is